Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τελευταίο στοίχημα της χρονιάς το σημερινό, μιας κακής χρονιάς, τουλάχιστον για μένα αλλά αυτά θα τα πούμε αναλυτικά με ποσοστά είτε αύριο είτε μεθαυριο στον καθιερωμένο απολογισμό. Πάμε λοιπόν στα σημερινά,

239 2 2,30 (16:00)
Η Νταντι Γιουν μετά από 7 παιχνίδια χωρίς ήττα όπου μοίραζε τεσσάρες, ηττήθηκε με βαρύ 4-1 απ τη Σεντ Μίρεν στη Boxing Day αλλά δεν ήταν τόσο κακή. Δέχθηκε νωρίς το 1-0, μετά μείωσε 2-1 και μένει στα καπάκια με 10 παίχτες. Η Νταντί Γιουν. διαθέτει πολύ καλό υλικό, θεωρώ ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για τη δεύτερη θέση, μη ξεχνάμε άλλωστε ότι διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πίσω απ τη Σέλτικ. Απ την άλλη η Σεντ Τζόνσον είναι στην 6η θέση αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο στόχο. Να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Εντός έδρας είναι καλή (5-1-3) αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Και σήμερα θα το πάει κλειστά το παιχνίδι όπως και με τη Σέλτικ. Το διπλό είναι στο 2,30 στον ΟΠΑΠ, που είναι η υψηλότερη τιμή της αγοράς και ως εκ τούτου έχει αξία.

266 2 2,30 (17:00)
Ο επιμένων νικά ή τα χάνει όλα… Τη Φλίτγουντ την πίστεψα την Πέμπτη κόντρα στην Μόρκαμ αλλά ηττήθηκε 1-0. Είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι. Όπως και στο παιχνίδι με τη Μόρκαμ έτσι και στο σημερινό αναμένεται να έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών της. Η Φλίτγουντ όπως έχουμε πει κατ επανάληψιν είναι απ τις πιο πλούσιες ομάδες της κατηγορίας, πάει φουλ για άνοδο μέσω των πλέι οφ ενώ εκτός έδρας είναι καλύτερα απ ότι εντός. Απ την άλλη η Γουίκομ αν εξαιρέσουμε αυτό το 4-1 επί της Νορθάμπτον δεν έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο. Κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα στην 15η θέση της βαθμολογίας. Εντός έδρας μετρά (3-3-5). Το διπλό στο 2,30 στον ΟΠΑΠ, έξω έχει φτάσει στο 2,50. Παιχνίδι του 0-1, 0-2, 1-2.

276 1 1,65 (17:00)
Δε βλέπω έκπληξη. Η Τσέστερφιλντ δικαιώνει τις προσδοκίες που υπήρχαν απ την αρχή του πρωταθλήματος, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Έκανε μία κοιλιά τον προηγούμενο μήνα αλλά δείχνει να την ξεπερνά κα κόντρα στην μετριότατη Ντάγκεναμ που εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα ευάλωτη, όπως να το κάνουμε είναι το φαβορί. Σωστό το σετ εκεί για 1,70 είναι ο άσσος. Προσωπικά θεωρώ ότι η Ντάγκεναμ θα αρχίσει να υποχωρεί στη βαθμολογία.

Καλή τύχη.