Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το τελευταίο μεγάλο κουπόνι χρονιάς, απ την επόμενη βδομάδα θα πορευτούμε ως είθισται με τις Αγγλίδουλες με ότι αυτό συνεπάγεται. Προς τα τέλη του μήνα θα κάνω και τον απολογισμό της χρονιάς. Μην φλυαρώ περισσότερο και πάμε στα προτεινόμενα σημεία.

133 1 1,55 (15:00)
Για τη γνωστή θεωρία της τριγωνομετρίας που παρουσιάζεται στη σουπερλιγκ έκανα εκτενή αναφορά και χτες. Το θέμα έχει κουράσει, είναι φούσκα και κάποτε θα σπάσει. Και πότε θα σπάσει αυτή η αλληλουχία αποτελεσμάτων; Όπως μας έλεγαν στο Πανεπιστήμιο οι φούσκες σπάνε όταν όλοι μάθουν για την ύπαρξή της. Αγωνιστικά τώρα, ο ΟΦΗ σφαγιάστηκε μεσοβδόμαδα με τη Ξάνθη, ειδικά με το ακυρωθέν γκολ στο 96, με παίχτες και Σα Πίντο να τα βάζουν με το διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα και o Πορτογάλος τεχνικός να τιμωρήθηκε με 15 μέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Το Γεντί Κουλέ σήμερα θα βράζει, είναι απ τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει ο ΟΦΗ. Ο Παναιτωλικός εκτός έδρας χάνεται (0-3-5), το παιχνίδι που έπρεπε να πάρει, το πήρε μεσοβδόμαδα με τον Πλατανιά και είναι μία καλή ευκαιρία για τους Κρητικούς να επιστρέψουν στις νίκες. Εντύπωση μου προκαλεί ότι έξω πέφτει αρκετά το Χ2. Το αναφέρω και ο καθένας το αξιολογεί. Περίμενα πτώση του άσσου.


159 1 1,80 (17:00)
Την Τσάρλτον την κόντραρα και εντός έδρας την προηγούμενη βδομάδα με την Ντέρμπι και μας πλήρωσε εύκολα κα θα την κοντράρω και σήμερα. Η Τσάρλτον είναι σε τραγική κατάσταση, μόλις ένα βαθμό πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Έχει μπει σε έναν κύκλο ντεοφορμαρίσματος. Απ την άλλη η Μπόλτον ξεκίνησε ως ένα απ τα φαβορί για την άνοδο αντ αυτού έχει μείνει αρκετά πίσω, ήδη 11 βαθμούς πίσω απ τις θέσεις των πλέι οφ, θεωρώ ότι θα αρχίσει να ανεβαίνει, να κάνει ένα ντεμαράζ, προέρχεται από γκέλα. Και εν πάση περιπτώσει όπως και να το κάνουμε η Μπόλτον είναι ένα σκαλί τουλάχιστον πιο πάνω απ την Τσάρλτον. Εκεί κάπου στο 2,00 που κυκλοφορεί ο άσσος, είναι καλός.

250 2 1,85 (21:45)
Η Κάλιαρι είναι στην 12η θέση, έκανε κάποια καλά παιχνίδια με Ρόμα και Τορίνο αλλά έκτοτε με Σασουόλο, Τζένοα και Πάρμα κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα. Μέσα στη Σαρδηνία όμως είναι δυνατή, (4-3-1) έχει εκεί αλλά και τη σημαντική απουσία του φορ Ιμπράρμπο και του στόπερ Ροσετίνι. Απ την άλλη η Νάπολι προέρχεται απ τη μεγάλη νίκη με 4-2 κόντρα στην Ιντερ του Ματσάρι. Χορταστικό παιχνίδι, αλλά με άμυνες για γέλια και για κλάματα. Η Νάπολι είναι στο -6 απ την κορυφή, εκτός έδρας είναι αποτελεσματική (5-0-2). Έστω και χωρίς Χάμσικ νομίζω ότι μπορεί να φύγει με το διπλό απ το Σαντ Έλια. Το 1,85 του ΟΠΑΠ μου είναι παντελώς αδιάφορο, στο 2,10 το διπλό που κυκλοφορεί έξω έχει ενδιαφέρον. Με Μέρτενς, Καγιεχόν και Ινσίνιε πίσω απ τον Ιγκουαίν αναμένεται να παρατάξει ο Μπενίτεθ.

Καλή τύχη.