Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Τη σκυτάλη σήμερα παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ όπου έχουμε και εδώ την τελευταία αγωνιστική με την κατάσταση βέβαια στους περισσότερους ομίλους να έχει ξεκαθαρίσει. Αρκετές ομάδες θα κάνουν αλλαγές οπότε θέλει προσοχή, προσωπικά απέφυγα πλήρως όλα τα αδιάφορα παιχνίδια και απλά θα κρατήσω μία δυάδα με ΠΑΟΚ και Αιντχόφεν, όχι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή.

130 1 1,60 (20:00)
Η Λουντογκόρετς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά του 2ου ομίλου ενώ η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στην Αιντχόφεν και την Τσερνομόρετς. Η Αιντχόφεν βολεύεται και με ισοπαλία ενώ οι Ουκρανοί θέλουν μόνο νίκη. Η Αιντχόφεν προφανέστατα και δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος, είναι σε κάκιστη κατάσταση, ο Κοκού στον πάγκο προσπαθεί αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Η Αιντχόφεν έχει πολλούς νέους και θέλουν χρόνο κάτι που έχουν καταλάβει και οι οπαδοί. Η ήττα του σαββάτου με 6-2 μέσα στο Φίλιπς Στάντιουμ ταρακούνησε τους πάντες στην Αιντχόφεν. Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό αφενός γιατί στο πρωτάθλημα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και αφετέρου να πάρει μία νίκη-πρόκριση ψυχολογίας. Η Τσερνομόρετς απ την άλλη έχει μία καλή ευρωπαϊκή παρουσία, θα τα παίξει όλα για όλα απόψε. Αν το παιχνίδι μένει στο Χ θα πρέπει να ανοιχτεί και κάπου εκεί πιστεύω ότι θα χτυπήσει η Αιντχόφεν και θα πάρει το παιχνίδι. Ο άσσος κυκλοφορεί στο 1,72

148 1 1,50 (22:05)
Ραγδαία η πτώση του άσσου του ΠΑΟΚ απ το 2,10 πλέον παίζεται κατά μ.ο στο 1,55. Ο ΟΠΑΠ μάλιστα έχει αλλάξει ήδη 4 φορές την απόδοση (!!!). Ο λόγος φυσικά είναι ότι η Αλκμάαρ θα κατέβει με τα δεύτερα, 8 βασικοί έμειναν στην Ολλανδία. Έχει φορτωθεί αρκετά το παιχνίδι, είναι το πιο φορτωμένο σημείο της ημέρας και όχι άδικα. Προσωπικά το χα στις εκτιμήσεις απ την Κυριακή όταν κοίταζα το πρόγραμμα και παρά τη μεγάλη πτώση του άσσου, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα το πάρει το παιχνίδι αλλά η όποια στοιχηματική αξία έχει εξαερωθεί με τις συνεχόμενες πτώσεις της απόδοσης. Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα με τον Απόλλωνα στην Τούμπα όπου ο Τζιόρβας έκανε κυριολεκτικά το παιχνίδι της ζωής του και κράτησε μόνος του τον Απόλλωνα θα ψάξει μία νίκη για να κλείσει καλά τη χρονιά στην Ευρώπη και να πάρει φυσικά και την πρώτη θέση. Ο Στέφενς θα παρατάξει τη βασική ομάδα και νομίζω ότι δύσκολα η Αλκμάαρ θα πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Στην Ασία το line απ το -0,25 «πέταξε» στο -1 για τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ1: Δε ξέρω αν συμβαίνει κάτι ύποπτο στο παιχνίδι της Παντούρι με την ΠΑΚΟΣ, αλλά για αδιάφορο παιχνίδι να έχει πάρει πακέτα ο άσσος, με βάζει σε σκέψεις. Δε θα μπλέξω όμως.

ΥΓ2: Χτες όσοι πήγαμε στην έκπληξη της Βασιλεία με τη Σάλκε, είδατε φαντάζομαι τα διαιτητικά όργια. Μιλάμε για όργια 4 παίχτες της Σάλκε οφ σάιντ, ούτε έναν δεν είδε ο βοηθός. Και η κόκκινη φυσικά αυστηρή.

Καλή τύχη.