Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αν χτες πέρναγε και ο άσσος του Παναθηναϊκού θα μιλάγαμε για μία εξαιρετική μέρα. Καταρχήν στη νέα στήλη με τις ισοπαλίες βγάλαμε 3 από τις 4!! Και όσοι ακολούθησαν με ένα από σύστημα 2/3/4 έβγαλαν γύρω στις 20 φορές τα λεφτά τους. Ποσοστό 75% στις ισοπαλίες φυσικά δε θα το χουμε κάθε μέρα αλίμονο, το ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα ότι είναι δύσκολο και απλά επειδή μου ζητήθηκε από μερικούς φίλους, αποφάσισα να φτιάξω αυτή τη νέα στήλη. Κατά άλλα 3 στα 4 είχαμε και στις εκτιμήσεις, πέρασε το δυνατό μας σημειο στο διπλό της Ντέρμπι (2,05), το διπλό της Ινβερνές (1,80) και το διπλό της Νταντί Γιουν. (1,70). Αυτά με τα χθεσινά και πάμε στα σημερινά.

260 1 4,55 Χ 3,45 (15:30)/Draw no bet 3,35 για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Οι μπουκ πρέπει να έχουν βγάλει αποδόσεις φανέλας, αλλιώς πραγματικά αδυνατώ να τις εξηγήσω. Το πρέπει να γυρίσει στις νίκες η Γιουνάιτεντ προσωπικά δε μου λέει απολύτως τίποτα, πόσο μάλλον όταν θα λείπει και ο Φαν Πέσι. Η Μάντσεστερ προέρχεται από δύο κολλητές ήττες με Έβερτον και Νιούκαστλ όντας πάρα πολύ κακή, ειδικά με τη Νιουκαστλ. Αυτές οι ήττες έχουν δημιουργήσει αναπόφευκτα πίεση στον Μόγιες. Απ την άλλη η Άστον Βίλα, μέσα στο Βίλα Παρκ δεν αποτελεί τέρας αξιοπιστίας έχοντας ήδη τέσσερις ήττες σε εφτά παιχνίδια, αλλά δεν έχει άσχημο υλικό. Είχε και κάποιους τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ όπου έχασε 2-0 ναι μεν ήταν κάκιστη αλλά αδικήθηκε και απ τη διαιτησία. Με Μπεντέκε και Αγκομπλανχόρ μπροστά θεωρώ δύσκολο να μη σκοράρει κόντρα στη Γιουνάιτεντ, αμυντικά είναι ευάλωτη εν τούτοις υπάρχει αξία στην κόντρα λόγω απόδοσης. Το διπλό στο 1,75 δεν το παίζω και ας κερδίσει με 0-4 η ομάδα του Μόγιες.

277 Χ 3,00 2 2,75 (17:15)
Ο Απόλλωνας προέρχεται από δύο ισοπαλίες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, δύο πολύτιμοί βαθμοί εκτός προγράμματος. Έχοντας αρκετή τύχη και κυρίως τον Τζόρβα σε εκπληκτική μέρα στην Τούμπα, όπου έπιανε τα άπιαστα. Σήμερα λοιπόν θέλει νίκη κόντρα στον Πανθρακικό για να μπορέσει να εξαργυρώσει αυτές τις δύο ισοπαλίες και να μπορέσει να ανασάνει βαθμολογικά. Είναι παιχνίδι must win για τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι όμως δεν είναι εύκολο, διότι το πρέπει για τον Απόλλωνα δε σημαίνει ότι μπορεί. Ο Πανθρακικός που προέρχεται απ την άνετη νίκη επί τους Πας Γιάννενα, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, βολεύεται να παίζει στην κόντρα και δεν αποκλείω σήμερα να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Απόλλωνα. Εν τέλει, θεωρώ ότι και οι αποδόσεις τον αδικούν, έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένο το σετ.

304 2 1,40 (22:15)
Δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το διπλό της Πόρτο, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι Δράκοι νομίζω ότι θα το πάρουν το παιχνίδι. Η Πόρτο που ναι μεν αποκλείστηκε απ το Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν έπαιξε άσχημα με την Ατλέτικο όπου είχε και δύο δοκάρια. Και όπως φυσικά παραδέχθηκε και ο προπονητής της, η πρόκριση χάθηκε εντός έδρας όπου έμεινε στο 1-1 με την Αούστρια και ήταν φυσικά αυτοκτονία. Η Ρίο Άβε εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη και πέντε ήττες!!

Καλή τύχη.