Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πήγε καλά χθες η μέρα, με τον απολογισμό φτωχό, μόλις 2 στα 5. Στην Πρέμιερ Λιγκ έγινε σφαγή, έσπασαν η Σίτι, η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Γουεστ Μπρόμιτς. Σημεία που είχαν παιχτεί πολύ. Στην Ιταλία το ίδιο έσπασε τόσο η Μίλαν όσο και η Νάπολι παρ ότι προηγήθηκε 2-0. Γενικότερα το τελευταίο 15νθημερο δεν είναι καλό, αλλά όπως είθισται να λέω τα πάντα είναι τροχός και γυρίζει. Πάμε στα σημερινά,

275 1 1,85 (16:00)
Η Βερόνα ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά κάπου έχει αρχίσει και κάνει κοιλιά, με τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό στο κύπελλο μεσοβδόμαδα με το βαρύ 4-1 απ τη Σαμπντόρια. Η αποστολή μάλιστα επιστρέφοντας στη Γένοβα κατέλυσε στο προπονητικό κέντρο με απόφαση της διοίκησης ώστε να δουν τι φταίει και περνάει η ομάδα το ντεφορμάρισμα. Ζητείται αντίδραση λοιπόν και οι συνθήκες σήμερα σιγουρα ευνοούν αφού αντιμετωπίζει μία Αταλάντα που εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε εφτά παιχνίδια, παραδοσιακά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της ενώ το σημαντικότερο είναι ότι θα έχει και 8 απουσίες, η πλειοψηφία εκ των οποίων βασικοί. Ανάμεσα σε αυτούς ο Μποναβεντούρα, ο Στεντάρντο και ο Μοράλες. Η απόδοση του άσσου έχει πέσει αρκετά και πλέον κυμαίνεται στο 1,95.

303 2 1,55 (19:30)
Εντάξει, δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το διπλό του Παναθηναϊκού, στο ουδέτερο Ο.Α.Κ.Α ως γνωστόν το παιχνίδι, με αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού στις εξέδρες. Η απόδοση του διπλού πέφτει πολύ, έχει πέσει σε όλες τις εταιρίες και κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ.

Όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική της Βραζιλίας, επειδή οι βαλίτσες πάνε και έρχονται και όλος ο κόσμος θα πάει να πέσει για να σώσει τη Φλουμινένσε και τη Βάσκο, θα τα δούμε αναλυτικά στο live. Εκτιμώ πάντως ότι δύσκολα θα πέσουν και οι δύο και η Φλουμινένσε και η Βάσκο. Η Φλουμινένσε βέβαια για να σωθεί πρέπει να νικήσει και αφενός να μην κερδίσουν τόσο η Κοριτίμπα όσο και η Βάσκο. Γι αυτό σας λέω τα αφήνουμε για το live και θα μαστε μαζί σε twitter και facebook.

Καλή τύχη