Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Απολύτως φυσιολογικά χτες τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κορδόνι πέρασε η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να ηττάται δίκαια στο Παρίσι με γκολ του Καβάνι στο 89. Ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει με ξεκάθαρο οφ σάιντ του Μανωλά στο 80. Ο Ολυμπιακός όπως έγραψα και χτες στο facebook, είναι το αφεντικό για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στην αδιάφορη Άντερλεχτ. Μπορεί να βολευτεί ακόμα και με την ισοπαλία.

Σήμερα συνεχίζουμε με Γιουρόπα Λιγκ σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε μία δυάδα έχω καταλήξει με άσσο Λυών.

158 1 1,80
Η Λυών είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς, η Μπέτις στην πρώτη με 8. Η Μπέτις κατά μεγάλο βαθμό έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση ενώ η Λυών θέλει σήμερα τη νίκη ώστε τελευταία αγωνιστική να παίξει για δύο αποτελέσματα στην Πορτογαλία με τη Γκιμαράες. Η Μπέτις αντίστοιχα παίζει τελευταία αγωνιστική εντός με τη Ριέκα, που ίσως και να είναι αδιάφορη. Η ομάδα του Ρεμί Γκραντ, δείχνει κάπως να βελτιώνεται, μη ξεχνάμε ότι η Λυών είναι μία νέα ομάδα, δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος και απ την άλλη έχουμε την Μπέτις που είναι σε τραγική κατάσταση, προέρχεται απ την τεσσάρα στο ντέρμπι μίσους με τη Σεβίλλη. Το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο και ο Πέπε Μελ σήμερα θα κάνει αρκετές αλλαγές, άφησε στην Ισπανία καμιά 10ρια παίχτες μιας και πρωτίστως τη Μπέτις την ενδιαφέρει το παιχνίδι με τη Βαγιεκάνο την Κυριακή. Συνεπώς όλα τα δεδομένα οδηγούν στον άσσο. Η απόδοση έχει πάρει την κατιούσα, έχει πέσει σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Ενώ και στην Ασία το line έχει μεταβληθεί απ το -0,25 σε -0,5 για τους Γάλλους.

173 1 1,60
Must win το παιχνίδι για την Τσερνομέρετς. Αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση την τελευταία αγωνιστική πρέπει να το πάρει το αποψινό παιχνίδι, κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Τσερνομόρετς παρ ότι ήταν πολύ καλύτερη της Λουντογκόρετς και στα δύο παιχνίδια εν τούτοις πήρε μόλις μία ισοπαλία και έτσι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, με τις πιθανότητες για πρόκριση να είναι ρελαιστικά λίγες. Η Τσερνομόρετς θέλει νίκη σήμερα, για να τα παίξει εν συνεχεία όλα για όλα στην Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αιντχόφεν, που ότι και αν κάνει η Αιντχόφεν με τη Λουντογκόρετς απόψε πάλι η Τσερνομόρετς θα θέλει μόνο νίκη μιας και η Αιντχόφεν έχει φύγει με 0-2 μέσα στην έδρα της Τσερνομόρετς. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απ την άλλη δεν έχει επιδείξει κάτι μέχρι τώρα στη διοργάνωση, ο προπονητής της δηλώνει ότι δεν κατεβαίνει για τουρισμό, αν η Τσερνομόρετς χάσει την ευκαιρία για πρόκριση απ την αδιάφορη Ντιναμό, θα ναι άξια της μοίρας της. Ο άσσος κυμαίνεται στο 1,70.

Απ τα υπόλοιπα προσέχουμε,

Η Φιορεντίνα θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς στο παιχνίδι με την Πακος φερέιρα μιας και έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αλλαγές θα κάνει και ο Εμέρι όπως συνηθίζει στη Σεβίλλη.

Η Φράιμπουργκ έχει κάποιες σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι με τη Λίμπερετς γι αυτό και πέφτει η απόδοση του άσσου.

Η Αιντραχτ κατεβαίνει με 12.000 οπαδούς στο πλευρό της στο παιχνίδι με τη Μπορντό στη Γαλλία.

Καλή τύχη.