Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Update 14:25

Ομολογώ ότι το σημερινό κουπόνι δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, με δεδομένο ότι δεν έχουμε μικρές κατηγορίες Αγγλίας που πάντα βγάζαμε σημεία από εκεί, σε καλές αποδόσεις. Αντ’ αυτού έχουμε Κύπελλο Αγγλίας και δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσω τα παιχνίδια. Απλά τα προσπέρασα, έχω ως αρχή να μη μπλέκω με κύπελλα εκτός κι αν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

134 1 1,75 (14:00)
Τη Δευτέρα το βράδυ δεν είχα τι να κάνω και έκατσα και είδα το μεγάλο ντέρμπι της Κολωνίας με την Ουνίον. Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά βέβαια με την Κολωνία να κερδίζει άνετα με 4-0. Η Ουνιόν πραγματικά ήταν αγνώριστη, δεν ξέρω αν γι αυτό ευθύνεται η απουσία του καλύτερού της παίχτη του χαφ Ματούσκα (12/5), αλλά πάλι δε γίνεται να δέχεσαι 4 γκολ από το 22 μέχρι το 66. Η Ουνίον εντός έδρας είναι δυνατή (4-0-2) και αναμένω να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Καρλσρούη. Η οποία Καρλσρούη προέρχεται από δύο σερί νίκες με Μόναχο και Μπίλεφελντ. Τα πάει αρκετά καλά αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Η Καρλσρούη ναι μεν παίρνει βαθμούς αλλά έχει ρέντα, δηλαδή ενώ δεν παίζει τόσο καλά εν τούτοις παίρνει τους βαθμούς, ενδεικτικά όσοι είδαν αυτό το 2-2 με την Καϊζερσλάουτερν πριν τρεις αγωνιστικές που τα συζητάγαμε και στο twitter, θα καταλάβετε για τη ρέντα μιλάμε. Δε σας κρύβω ότι τον άσσο τον ανέμενα πιο χαμηλά, σε επίπεδα ΟΠΑΠ δηλαδή και μετά χαράς ο άσσος κυκλοφορεί στο 1,90 έξω και μπαίνει στις επιλογές μου.

151 2 1,60 (16:30)
Τη γνώμη μου για τη Βόλφσμπουργκ την ξέρετε, όταν έγραφα και το αφιέρωμα στη Γερμανία τον Αύγουστο σας έλεγα ότι η φετινή Βόλφσμπουργκ με το ξεσκαρτάρισμα που έγινε στο ρόστερ της είναι για μεγάλα πράγματα και θα χτυπήσει έξοδο στην Ευρώπη και ήδη αθόρυβα, τελείως αθόρυβα είναι στην 5η θέση. Ασχέτως του αν δεν ξεκίνησε καλά, δεν της πήγαν τα αποτελέσματα και λόγω τύχης. Έχω αφιερώσει πάρα πολλές λέξεις για τη φετινή Βόλφσμπουργκ και τα παιχνίδια της και μπορώ να πω ότι έχω μία πολύ καλή εικόνα απ τους Λύκους. Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί πολύ απλά θα την κοντράρω τη Βόλφσμπουργκ. Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από τρεις σερί νίκες και πλέον όπως προανέφερα ανέβηκε στην 5η θέση. Σήμερα θα έχει 2-3 απουσίες με σημαντικότερη φυσικά αυτή του Ντιέγκο ο οποίος τραυματίστηκε στην επαγγελματική εκτός έδρας νίκη επί της Μάιντζ. Απ την άλλη η Ντόρτμουντ προέρχεται απ την εντός έδρας ήττα απ την Άρσεναλ, άδικη η ήττα δεν ήταν κακή η Ντόρτμουντ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απ την εξάρα επί της Στουτγάρδης και σήμερα θέλει τη νίκη έτσι ώστε να πάει με ηρεμία στη διακοπή γιατί μετά τη διακοπή ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μπάγερν. Αυτή τη στιγμή είναι στο -1 απ τη Μπάγερν και φυσικά δε θέλει να δει αυτή τη διαφορά να αυξάνεται πριν το ντέρμπι. Η Ντόρτμουντ έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μετά από απροσδόκητες ήττες αντιδρά, αυτό αναμένω να κάνει και σήμερα και πάω στο διπλό.

139 1 1.85  (15:00)
Η ήττα στα Γιάννενα ήταν και το κύκνειο άσμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του Πλατανιά και πλέον την ομάδα αναλαμβάνει ο πολύμπειρος Νίκος Αναστόπουλος. Ο Αναστόπουλος που είναι μαθημένος σε δύσκολες αποστολές, ο ίδιος δήλωσε ότι το πρωτάθλημα σήμερα ξεκινάει για τον Πλατανιά. Ο Απόλλων πήρε το βαθμό απ τη Βέροια, είναι σε μέτρια κατάσταση σταθερά απ την αρχή του πρωταθλήματος, δέχεται εύκολα το γκολ. Αναστόπουλος εναντίον Τεννέ, οπότε αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, πιστεύω να βάλει γκολ ο Πλατανιάς και να περάσει οριάκα ο άσσος. Αμα πάρει και τα σπόρια απ τη διαιτησία μπορεί να περάσει ο άσσος.

249 Χ 3,15 2 3,65 (21:00)
Εδώ κάπου το σετάκι αποδόσεων που έχουν βγάλει οι μπουκ, θεωρώ ότι αδικούν τη Ρεμς. Όντως η Λοριάν είναι καλύτερη ως ομάδα απ τη Ρεμς. Δεκτό αυτό. Αλλά η Λοριάν δεν είναι σε καλή κατάσταση, με μία νίκη και πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια σε πολύ δύσκολο πρόγραμμα είναι η αλήθεια. Με αποτέλεσμα η Λοριάν να είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Απ την άλλη έχουμε μία Ρεμς που είναι πραγματικά σε τρομερή κατάσταση, είναι την 6η θέση, φέρνει αρκετές ισοπαλίες, δεν χάνει εύκολα. Την είδα και με τη Μαρσέιγ την προπροηγούμενη αγωνιστική όπου κέρδισε 3-2 μέσα στη Μασσαλία, ναι μεν δεν ήταν το κάτι τρομερό αλλά ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Θυμίζω επίσης ότι η Ρεμς απέκλεισε τη Μονάκο απ το κύπελλο, για την ακρίβεια μία Μονακό όπου ο Ρανιέρι είχε κάνει πάρα πολλές αλλαγές. Ως εκ τούτου, βασιζόμενος κυρίως στην αγωνιστική κατάσταση, ρισκάρω και πάω στο Χ2.

Τέλος αυτό το Νόριτς Γουεστ Χαμ, απ όπου και να το διαβάσω στο Χ με αποδ. 3,20 στον ΟΠΑΠ καταλήγω.

Καλή τύχη.