Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update 13:45

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε στο χθεσινό ντέρμπι των αιωνίων, με τον Μήτρογλου να σκοράρει στο 90 στη μία και μοναδική αξιόλογη φάση που έκανε ο Ολυμπιακός στο β ημίχρονο ωστόσο αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος των Πειραιωτών. Οι παίχτες των πρασίνων έπαιξαν με τρομερό πάθος σε ένα γήπεδο που έβραζε, είχαν 2-3 πολύ καλές φάσεις, τα λάθη ήταν ελάχιστα αλλά ένα λάθος του Τριανταφυλλόπουλου στο 90 αρκούσε για να φύγει με το διπλό ο Ολυμπιακός απ τη Λεωφόρο. Απ το χθεσινό ντέρμπι κρατώ τη σαφέστατη βελτίωση του Παναθηναϊκού, με αυτό το 4-4-2, όπου δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στον Ολυμπιακό να απειλήσει. Μέντες και Λαγός ήταν εξαιρετικοί στα αμυντικά χαφ.

Στα δικά μας τώρα πέρασε χτες το μεγάλο διπλό της Λέιτον Όριεντ (3,45), πέρασε ξεκούραστα το δυνατό μας σημείο το διπλό της Γιουνάιτεντ (1,50) και χάθηκε μόνο το διπλό της Σαουθάμπτον (2,20) που έμεινε στο 1-1. Η Σαουθάμπτον δέχθηκε το γκολ μόλις στα 14 δευτερόλεπτα από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα (!!!!!) λόγω και του ανέμου. Ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και θα μπορούσε να κάνει και το 1-2. Θεωρώ ότι το σημείο χάθηκε λόγω τύχης, γκολ από βολέ δε νομίζω ότι συνηθίζεται και μάλιστα στα 14 δευτερόλεπτα.

Πάμε στα σημερινά,

319 1 1,50 (16:00)
Η Λάτσιο πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια, νίκη με Κάλιαρι και ισοπαλία με τη Μίλαν μεσοβδόμαδα στο ντέρμπι και επανήλθε έστω και επιφανειακά η ηρεμία στην ομάδα. Ο Πέτκοβιτς προς τα παρόν έσωσε την καρέκλα του, με τη Λάτσιο να δείχνει βελτιωμένη εσχάτως. Επί των αγωνιστικών σήμερα υπάρχουν απουσίες ειδικά στα μετόπισθεν αλλά κόντρα σε αυτή την Τζένοσα που είναι δυσκοίλια στο γκολ δεν προβληματίζουν. Η Τζένοα είναι στην 13η θέση με τρεις νίκες σε δέκα αγωνιστικές, αλλά με εμφανές όπως προανέφερα το πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων αλλά κυρίως στο γκολ, που τα περιμένει όλα απ τον Τζιλαρντίνο. Παρεμπιπτόντως σήμερα τα ρεπορτάζ των Ιταλών έχουν τον Φετφατζίδη πάλι ως βασικό. Η Τζένοα προέρχεται απ την νίκη επί της Πάρμα με 1-0, με τον Τζιλαρντίνο να βάζει μεν το νικητήριο γκολ αλλά έχασε πέναλτι μόλις στο 2 λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Φετφατζίδης. Νομίζω ότι η Λάτσιο έχει στρίψει, αρχίζει να ρολάρει και πάμε στον άσσο.

328 over 1,75 (16:30)
Πραγματικά απόρησα με τις αποδόσεις των μπουκ που έχουν βγει με αουτσάιντερ το over σε αποδ μάλιστα γύρω στο 1,90. Εξηγούμαι. Η Άουγκσμπουργκ εντός έχει 5 over σε 5 παιχνίδια, αντίστοιχα η Μάιντζ εκτός έχει 4 over σε 4 παιχνίδια. Η οποία Άουγκσμπουργκ προέρχεται και από έξι σερί αμφίσκορα και over. Η επιλογή στα πολλά γκολ είναι νομίζω προφανείς.

350 1 1,40 (19:00)
Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις, είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική στη Νορβηγία με τη Ρόζενμποργκ να είναι στο -3 απ τη Στρομγκοτσεντ. Η Στρόμγκοτσεντ όμως έχει δύσκολο παιχνίδι με την Τρόμσο εκτός έδρας που καίγεται για βαθμούς και για να μαι ειλικρινής δεν τη βλέπω να φεύγει με διπλό από κει μέσα. Συνεπώς ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τη Ρόζενμποργκ να κερδίσει την παντελώς αδιάφορη Βίκινγκ και να ελπίζει σε δύο γκέλες απ την Στρόμγκοτσεντ. Πάντως για να τα λέμε όλα, είναι αφελές να πιστέψει κάποιος ότι η Βίκινγκ σήμερα θα ανοίξει τα πόδια. Μην προσεγγίζεται με μεσογειακή λογική τα παιχνίδια της Σκανδιναβίας. Ο άσσος κυκλοφορεί γύρω στο 1,55.

360 1 1,90 (19:30)
Σήμερα το σημείο που θα παίξει η μάζα στη superleague είναι ο ΟΦΗ. Το παιχνίδι μοιάζει να είναι τελικός για τους Κρητικούς και ας είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Άλλωστε ο ΟΦΗ ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και προέρχεται απ το βαρύ 5-1 απ τον Ολυμπιακό. Μεσοβδόμαδα ήρθε 1-1 με την Καλλιθέα για το κύπελλο ναι μεν προκρίθηκε αλλά η εμφάνιση ήταν άθλια, ο κόσμος ξέσπασε με αποτέλεσμα οι παίχτες να φύγουν με τη συνοδεία αστυνομίας. Έχω την αίσθηση ότι οι παίχτες ήθελαν να φάνε τον Δερμιτζάκη, τον έφαγαν . Οι έκαναν ντου οι οπαδοί στην προπόνηση και ακολούθησαν ωραίες στιγμές και καταλαβαίνετε ότι σήμερα το κλίμα μυρίζει μπαρούτι για τον τελευταίο στη βαθμολογία ΟΦΗ. Απεναντί του βρίσκει τον Άρη που προέρχεται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο απ τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν είναι σε καλή κατάσταση, επιστρέφουν σήμερα οι τιμωρημένοι αλλά θα λείψει ο Ουντόζι (9/4), πολύ σημαντική απουσία. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, αν και σιχαίνομαι τη λογική του πρέπει, θα πάω με τον άσσο αν ο ΟΦΗ δεν κερδίσει τον Άρη ποιον περιμένει να κερδίσει. Η απόδοση του άσσου πέφτει παντού, σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων.

Καλή τύχη.