Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μετά από μία χαλαρή βδομάδα, λόγω αγωνιστικής απραξίας και των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς, με πλήρες κουπόνι. Θεωρώ ότι το κουπόνι του Σαβ/κου είναι πολύ καλό, ήδη στην προεπιλογή μου έχω βγάλει πάνω από 20 σημεία για Σάββατο και Κυριακή, όπερ και σημαίνει ότι πρέπει να γίνει μία καλή επιλογή. Προσέχουμε φυσικά διότι ακολουθεί εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ με ότι αυτό συνεπάγεται. Όσον αφορά τα σημερινά, έχω κρατήσει μία δυάδα με το διπλό της Εξέλσιορ και τον άσσο της Μάλαγα στο μπάσκετ, που παρεμπιπτόντως χτες μας πλήρωσε εύκολα στο live η ανατροπή ο Παναθηναϊκός. Ωραιότατο το 2,40. Υπενθυμίζω ότι οι προτάσεις για live betting τις ανεβάζω πέραν του twitter που η παρέα μεγαλώνει συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια και στη σελίδα μας στο facebook.

113 2 1,55 (21:00)
Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Εξέλσιορ μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες με ΦΚ ΟΣ και Φένλο. Η Εξέλσιορ έιναι στην 10η θέση, ήταν απ τις ομάδες που είχαν ως στόχο την άνοδο, έχει μείνει ήδη πίσω 14 βαθμούς απ την πρώτη Ντόρτντρεχτ. Ως ομάδα είναι ανώτερη απ τη νεοφώτιστη Ακιλίζ 29, η οποία Ακιλίζ έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε την ισοπαλία απ τη Ντε Γκράφτσααπ. Πήρε το βαθμό που ήθελε, αν παίξει σοβαρά η Εξέλσιορ θεωρώ ότι μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Βέβαια σε αυτές τις κατηγορίες διπλά του 1,60 είναι πάντα επίφοβα. 

753 1 1,80 (+1,50)
Φαντάζομαι οτι δεν είναι εντύπωση μόνο δική μου οτι ο Ολυμπιακός γυροφέρνει την πρώτη του γκέλα. Μετρά 5 στα 5, επί της ουσίας έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και λογικά και την πρωτιά. Ναι μεν πληρωθήκαμε κάτι παραπάνω από καλά την ανατροπή του Ολυμπιακού με την Ζιελόνα την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο ΣΕΦ με τον τρίποντο του Μάντζαρη στην εκπνοή αλλά πάλι ο Ολυμπιακός προβλημάτισε. Και δε γίνεται να γυρνά κάθε φορά τα παιχνίδια. Η Ζιελόνα εντάξει φιλότιμη ομάδα αλλά το επίπεδο της ομάδας είναι χαμηλό. Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει τις μέτριες εμφανίσεις δε νομίζω να τη γλιτώσει μέσα στη Ανδαλουσία. Η Μάλαγα καίγεται για τη νίκη, εντός έδρας είναι καλή, ποιοτικά βέβαια είναι ένα σκαλί πιο κάτω απ τον Ολυμπιακό. Οι δύο κολλητές ήττες από Σιένα και Γαλατασαράι, προσδίδουν χαρακτήρα must win στο αποψινό παιχνίδι για τη Μάλαγα. Πάμε με την αναγκαιότητα, ο Ολυμπιακός κάπου θα την κάνει, το αποψινό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι και ο άσσος με χάντικαπ 1,5 πόντους στο 1,80 μου κάνει.

Καλή τύχη.