Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ - ΝΟ ΒΕΤ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά απ την Παρασκευή που ήταν πολύ καλή μέρα στοιχηματικά και  χθες Σάββατο τα πήγαμε περίφημα, πέρασε η προτεινόμενη δυάδα, με άσσο Φόρεστ Γκριν (1,90) και διπλό την Τσέστερφιλντ (1,90). Αμφότερα μάλιστα πέρασαν εύκολα. Το κερασάκι φυσικά ήταν στο live με την ανατροπή της Χάμιλτον, όταν έχανε 2-0, πήγαμε στο Χ2 με απόδοση 3,50 και το πληρωθήκαμε ωραιότατα, 2-4 μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Κλείσαμε ένα καλό διήμερο. Γι αύτο μεσοβδόμαδα έγραφα και στο twitter, μην ασχολείστε με το μεσοβδόμαδο κουπόνι, καλύτερα στο no bet να καθαρίσει το μυαλό. 

Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν, όπως γράφω και τις αποτυχίες, έτσι γράφονται και οι επιτυχίες. Μία νίκη είναι, τίποτα το σπουδαίο. Ούτε πετάμε στα σύννεφα όταν πάμε καλά, αλλά ούτε και μας παίρνει από κάτω όταν δεν περνάνε τα σημεία. Γενικότερα η φετινή χρονιά τόσο στο site όσο και σε μένα προσωπικά, δεν ήταν καλή. Στο live είχαμε ένα πολύ καλό ποσοστό, γύρω στο 70% με υψηλές αποδόσεις, η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνω του 2,00. Αντίθετα στο site φέτος είμαστε χαμηλά σε σχέση με άλλες χρονιές, είμαστε κοντά στο 60% στα σημεία που προτείνονται. Θεωρώ ότι αρκετά σημεία έχουν χαθεί και λόγω τύχης παρά επειδή ήταν λάθος παίξιμο. Κι όταν είναι λάθος παίξιμο, την επόμενη μέρα βγαίνω και το λέω. Δηλαδή αν η εθνική μας το σάββατο έχανε απ τη Ρουμανία, το παίξιμο στον άσσο δεν ήταν λάθος. Αυτά σαν μία πρόχειρη ανασκόπηση της χρονιάς, επειδή σήμερα δεν είχε παιχνίδια βρήκα την ευκαιρία να τα γράψω αυτά.

Από εκεί και πέρα το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει ενδιαφέρον. Δύσκολη αγωνιστική στη Serie B, που ούτως ή άλλως φέτος δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Οπότε το καλύτερο σημείο είναι το no bet. Ίσως το No bet, δεν αρέσει σε κάποιους αλλά πιστέψτε με, είναι πολύ καλύτερο να λες σε κάποιους πότε να μην παίξουν παρά να προτείνεις κάποια σημεία. Δόξα το Θεό, το στοίχημα δε σταματά ποτέ. Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια ρεβάνς για τα προκριματικά του Μουντιάλ την Τρίτη και εκεί θα επικεντρωθούμε.