Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά απ τη διακοπή λόγω των προκριματικών Μουντιάλ, επιστρέφουμε σε φουλ δράση και μεσοβδόμαδα ακολουθεί και Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε καταλαβαίνετε ότι το κουπόνι θέλει πολύ προσοχή γιατί αφενός οι ομάδες προέρχονται από διακοπή και αφετέρου ακολουθεί και Τσάμπιονς Λιγκ, με ότι συνεπάγεται αυτό. Πάμε στην τριάδα που έχω κρατήσει για μένα.

162 1 1,50 (16:00)
Η Πεσκάρα παρ ότι ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, μετά από εννέα αγωνιστικές, βρίσκεται στις θέσεις των πλέι άουτ του υποβιβασμού με μόλις μία νίκη. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Λατίνα είναι οριακό. Και είναι οριακό ιδιαίτερα για τον Πασκουάλε Μαρίνο. Η Πεσκάρα προέρχεται απ την ήττα με 1-0 απ την Παλέρμο στο ντέρμπι αλλά επειδή το παρακολούθησα το παιχνίδι, οφείλω να πω ότι η Πεσκάρα ήταν αρκετά καλή, έκανε φάσεις και θα μπορούσε κάλλιστα αν μη τι άλλο να είχε πάρει το παιχνίδι. Και γενικότερα όπως θα έχετε καταλάβει ομάδες που κάνουν φάσεις, δεν τις φοβάμαι. Άλλωστε η Πεσκάρα έχει και καλό υλικό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Απ την άλλη η νεοφώτιστη Λατίνα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απ τις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, σταθερά σε κάτω του μετρίου κατάσταση, παίζοντας για το μηδέν. Και σήμερα μαζική άμυνα θα παίξει αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η Πεσκάρα πρέπει να το πάρει το παιχνίδι για πολλούς λόγους. Αν δεν κερδίσει και την Λατίνα, δεν αποκλείω να έχουμε εξελίξεις. Γύρω στο 1,60 ο άσσος έξω.

180 Χ 3,20 2 2,80 (17:00)
Αδυνατώ να κατανοήσω το σετάκι των αποδόσεων. Η Γουεστ Μπρόμιτς κάνει εξαιρετική χρονιά με πολύ καλές εμφανίσεις. Πήρε τεράστιο διπλό μέσα στο Ολντ Τράφορντ, ακολούθησε η ισοπαλία με 1-1 με την Άρσεναλ που πάλι ήταν αρκετά καλή και αν θυμάστε ήταν ένα σημείο που μας πλήρωσε. Η Γουεστ Μπρόμιτς όπως έχω αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, έχει καλή ομάδα με τρομερή χημεία ενώ οι μεταγραφές του Σεσσενιόν και του Αμαλφιτανό έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Έχουν δώσει ταχύτητα στην επίθεση πίσω απ τον Ανισέμπε (είναι αμφίβολος για σήμερα), ένα ακόμη φετινό μεταγραφικό απόκτημα. Το δίδυμο στα αμυντικό χαφ με Γιάκομπ και Μουλούμπου θεωρώ χωρίς υπερβολή ότι είναι απ τα καλύτερα της κατηγορίας. Όσο για την παρουσία του Ανελκά στην 11αδα, συμπεριφέρεται ως παλαίμαχος και λογικά σήμερα θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.  Απ την άλλη, η Στόουκ είναι σε κακό φεγγάρι, η μία κακή εμφάνιση διαδέχεται μία χειρότερη. Δύο νίκες σε εφτά αγωνιστικές έχει ενώ προέρχεται και από τρεις σερί ήττες. Παρ ΄ότι σέβομαι το Μπριτάνια ως έδρας πάμε με Χ2, εκεί είναι η αξία και ας χάσει η Γουεστ Μπρόμιτς με 4-0.

261 over 1.55 (19:35)
Η Γκλάντμπαχ είναι ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε, το χει πει άλλωστε και ο ίδιος ο προπονητής της. Έχει ήδη 7 over σε 8 αγωνιστικές, απ την άλλη και η Χέρτα είναι ομάδα που το γκολ το έχει, έστω και ένα. 5 over σε 8 αγωνιστικές και απ τα τρία under τα δύο ήταν με 1-1 σκορ. Ως εκ τούτου, η επιλογή στα πολλά τέρματα δείχνει εύλογη.

Καλή τύχη