Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Από πολύ καλή έως εξαιρετική η χθεσινή μέρα της προτελευταίας αγωνιστικής των Προκριματικών του Μουντιάλ, σχεδόν όλα τα «τοκογλυφικά» σημεία πέρασαν με εξαίρεση τους Πορτογάλους που δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 85. Υποθέτω ότι αρκετοί θα είχαν πάει με αυτόν τον άσσο σε «τογλυφικό» δελτίο φυσικά. Ένας απ αυτούς ήμουν δεν σας κρύβω ότι ήμουν και εγώ. Κατά τα λοιπά πλήρωσε εύκολα η δυάδα που έδωσα στο live, με άσσο Ελλάδα και 1Χ Σουηδία, δυαράκια αμφότερα και έφεραν ένα καλό κέρδος. Επίσης και τα σκοράκια για Ελλάδα (1-0) και Τουρκία (0-2) επίσης επαληθεύτηκαν.

Θέλω να βρω λίγο χρόνο για να ανεβάσω ένα καλό σύστημα για τα σκορ στον ΟΠΑΠ, με τρία σκορ ανά παιχνίδι στο ίδιο δελτίο γι αυτό χτες και ανέβασα από τρία σκορ σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Μιας και έχουμε εθνικές, Τετάρτη ή Πέμπτη θα το ανεβάσω.

Αρκετά όμως φλυάρησα και πάμε στα σημερινά όπου το πρόγραμμα λόγω εθνικών ομάδων είναι πολύ περιορισμένο και θα κρατήσω μία δυάδα.

167 1 2,05 (17:00)
Μπορεί η Άλφερτον να βρίσκεται λίγο πιο πάνω απ τη Γκέιτσχεντ στη βαθμολογία με 22 βαθμούς ωστόσο η Γκέιτσχεντ διαθέτει καλύτερο υλικό, δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά, προέρχεται από δύο σερί νίκες με Ντάρτφορντ εκτός και Χάιντ εντός. Και έχει ως στόχο τη διεκδίκηση των πλέι οφ. Η Άλφερτον απ την άλλη προέρχεται απ την ήττα με κάτω τα χέρια απ την Τσέστερ, εκτός έδρας χάνεται (0-1-5) και σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Μιλάμε για 5-6 βασικούς εκτός. Και με δεδομένο το ούτως ή άλλως μικρό ρόστερ της Άλφερτον, μάλλον θα πρέπει να γίνουν αλχημείες για να καλυφθούν τα κενά. Ο άσσος που είναι δυαράκι δείχνει λογικός. Αν και στην Κόνφερενς η λογική πάει περίπατο διότι κακά τα ψέματα σε αυτές τις κατηγορίες δύσκολα θα βρεις ομάδες που θα ξεχωρίζουν σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αλλά με βάση το μικρό κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας θα μπει στο δελτίο μου. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες, καλό το 2,05 του ΟΠΑΠ.

179 1 1,50 (17:00)
Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Κουιν Οφ Σάουθ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ντάμπαρτον και Φόλκερκ. Η Κουιν Οφ Σάουθ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα σε αυτές τις οχτώ πρώτες αγωνιστικές αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να ρολάρει. Απ την άλλη η Καούντεμπιθ εκτός έδρας είναι τραγική, με τέσσερις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια. Μαζί με τη Ντάμπαρτον είναι οι ομάδες με το χειρότερο ρόστερ στην κατηγορία. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες και φέτος θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πάμε με τον άσσο της Βασίλισσας του Νότου, 1,50 στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,53 έξω.

Καλή τύχη.