Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πολύ καλή η χθεσινή μέρα για ακόμη μία φορά η Φλίτγουντ (2,20) μας δικαίωσε στο δυνατό μας σημείο και πληρωθήκαμε εύκολα αυτό το διπλό που έφτανε έξω μέχρι και στο 2,50. Πέρασε επίσης και η ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουν. σε απόδοση 3,20 αλλά δε βγήκε το draw no bet για τη Ρεαλ, καθ ότι η βασίλισσα ηττήθηκε 2-1 απ την Μπαρτσελόνα, με τη Ρεαλ να παίζει μπάλα στο β ημίχρονο, να διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι που δεν της δόθηκε πάνω στον Κρ. Ρονάλντο, είχε και 2-3 χαμένα τετ α τετ αλλά πλήρωσε και τις εμπνεύσεις του Αντσελότι καθώς στο α ημίχρονο ήταν ανύπαρκτη έχοντας τον Ράμος στα χαφ (!!). Πάμε τώρα στα σημερινά,

320 Χ 3,05 2 3,60 (15:00)
Την προηγούμενη βδομάδα όλη η Ελλάδα έπαιζε ΟΦΗ και αν θυμάστε επισήμανα πηγαίνοντας κόντρα σε πολλούς, ότι ο άσσος δεν είχε καμία απολύτως αξία και ήταν προς αποφυγήν. Σήμερα όμως θα συμπορευτώ με αρκετούς και θα πάω στο Χ2 Πλατανιά όχι όμως λόγω της παραφιλολογίας. Ο Άρης καταρχήν έχει σημαντικότατες απουσίες, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Αγκάνθο αλλά και του Παουλίδο και Οικονομόπουλου ενώ ο Τάτος δίνεται ως αμφίβολος. Κρατάμε λοιπόν τις απουσίες για τον Άρη. Απ την άλλη ο Πλατανιάς μπορεί να είναι προτελευταίος αλλά έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, ασχέτως αν οι εμφανίσεις αυτές δεν συνοδεύτηκαν και με βαθμούς. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ξεγραμμένο εξαρχής για πολλούς λόγους. Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη με 1-0 με τη Βέροια, σε ένα παιχνίδι με τρεις κόκκινες, δέκα κίτρινες και μη καταλογισμό πέναλτι. Στη λογική του ότι ο Άρης έχει δύσκολο το γκολ, πάμε στο Χ2 με πρώτο σημείο το Χ. Έξω πέφτει παντού το Χ2.

329 2 1,90 (16:00)
Η Φιορεντίνα πήρε τεράστια νίκη ψυχολογίας με ανατροπή επί της Γιουβέντους, τη στιγμή που έχανε 2-0 μέχρι και το 66 όπου ύστερα μέσα σε 15 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ και πέτυχε μία νίκη που πανηγυρίστηκε από παίχτες και οπαδούς σαν να πήραν το πρωτάθλημα. Μία νίκη που έφερε την Φιορεντίνα στην 6η θέση. Την Πέμπτη οι Βιόλα κέρδισαν 3-0 την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ την Παντούρι αγωνιζόμενοι με αρκετές αλλαγές. Απ την άλλη η Κιέβο είναι σε τραγική κατάσταση, τέσσερις σερί ήττες και όλα δείχνουν ότι αν σήμερα χάνει πάλι η Κιέβο, ο Σανίνο θα κουνήσει μαντίλι και ας τον «στηρίζει» η διοίκηση. Όπως είθισται να λέω τον στηρίζει μέχρι να τον διώξει. Πάμε στο διπλό που είναι δυαράκι έξω, 1,90 στον ΟΠΑΠ.

349 2 1,85 (18:00)
Η Κοπεγχάγη δείχνει να παίρνει τα πάνω της, ανεβαίνει αγωνιστικά, νίκησε εύκολα και την Ααλμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική μας πλήρωσε. Και σήμερα θα την ακολουθήσω και πάλι. Την Τετάρτη πάντως έχασε εύκολα 3-1 απ τη Γαλατασαράι. Η Ράντερς δεν είναι σε καλή κατάσταση, με τρεις νίκες σε δώδεκα αγωνιστικές. Προέρχεται από δύο σέρι ισοπαλίες με Άαρχους και Μίτιλαντ. Ναι μεν δύσκολη έδρα αλλά απ την άλλη η Κοπεγχάγη είναι ένα σκαλί πιο πάνω, όπως έχουμε τονίσει κατ επανάληψιν, απ όλες τις ομάδες της Δανίας. Διπλό λοιπόν.

ΥΓ: Έχει πάρει πολλά πακέτα ο άσσος της Βέροιας, μιλάμε για πολύ χρήμα. Η απόδοση σημειώνει κάθετη πτώση, θυμίζοντας εποχές του παρελθόντος. Τη γνώμη μου την ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις. Μακριά....

Καλή τύχη.