Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ "ΕΞΥΠΝΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 3 ΣΚΟΡ ΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ

Δράττομαι της ευκαιρίας σήμερα που δεν έχει ενδιαφέρον το κουπόνι για να σας παρουσιάσω ένα καλό σύστημα για να παίζετε σκορ στον ΟΠΑΠ με τη χρήση των γκρουπ. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

Βήμα 1:
Αρχικά επιλέγετε δύο παιχνίδια τα οποία ως προς το σημείο το θεωρείται εξαιρετικά πιθανό. 
Βήμα 2:
Εν συνεχεία επιλέγεται τρία πιθανά σκορ ανά παιχνίδι.
Βήμα 3:
Ακολούθως στο ΙΔΙΟ δελτίο παίζεται στο Γκρουπ Α τα τρία σκορ για το ένα παιχνίδι (όπως έχω κάνει εγώ στην φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω όπου στο παιχνίδι με κωδ 246 έχω επιλέξει τρία σκορ (2-0, 2-1, 3-1) και στη συνέχεια αντίστοιχα στο Γκρουπ Β τα σκορ για το δεύτερο παιχνίδι. 

Και επί της ουσίας για να πληρωθείτε θέλετε να πιάσετε ένα σκορ απ τα τρία που έχετε επιλέξει ανά γκρουπ.  Το σύνολο των στηλών είναι εννέα και  κοστίζουν 2,70 ευρώ στον ΟΠΑΠ. Δείτε παρακάτω το δελτίο που έριξα την παρασκευή με πιθανά σκορ στο Ελλάδα Σλοβακία και στο Εσθονία Τουρκία.


Φυσικά η επιλογή αυτή μπορεί να γίνει και για τρία παιχνίδια (και για όσα θέλετε αλλά οι στήλες ανεβαίνουν κατακόρυφα), με τρία σκορ ανά παιχνίδι, με την αντίστοιχη διαδικασία, με τη χρήση και Γκρουπ Γ, με το σύνολο των στηλών να είναι 27, δηλαδή 8,10 ευρώ.