Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καταρχήν καλό μήνα σε όλους, μπήκε το καλοκαιράκι και ομολογώ ότι δεν κατάλαβα πως πέρασε η χρονιά.

Στοιχηματικά μιλώντας η στοιχηματική χρονιά αυτό το Σ/Κ ρίχνει αυλαία. Όπερ και σημαίνει ότι θα ρίξουμε ρυθμούς μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Ιουλίου, είμαι της άποψης ότι σημεία με το ζόρι δε γίνεται να βγάλεις. Χρειάζεται και μία παύση ώστε να καθαρίζει και λίγο το μυαλό. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι τα τέλη Ιουλίου το site θα το ενημερώνω όταν υπάρχει κάποια ευκαιρία και αξίζει να πούμε κάποια πράγματα. Προσωπικά το να κάθομαι να ανεβάζω στήλη απλά για να πάρω λίγη επισκεψημότητα παραπάνω δε μου λέει κάτι, δεν το έκανα ποτέ και ούτε πρόκειται. Φυσικά στο live εννοείται ότι θα τα λέμε κανονικά σε twitter και Facebook.

Σήμερα έχουμε το φινάλε στην Primera Division όπου εκεί υπάρχει και το όποιο ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα. Με Βραζιλία επί του παρόντος δεν ασχολούμαι, είναι απ τα πρωταθλήματα που συνήθως τα αφήνω στην άκρη, σπάνια ασχολούμαι. Σε Σουηδία και MLS που συμπληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα, δεν έχω ξεχωρίσει κάτι το ιδιαίτερο.

Πάμε να δούμε την τελευταία αγωνιστική της Ισπανίας, ανά παιχνίδι τι έχουμε και φυσικά η τελευταία αγωνιστική προσφέρεται για live betting. Οι αποδόσεις στις ομάδες που θέλουν βαθμούς είναι ανάξιες λόγου. Στο live όμως θα αποκτήσουν κάποιες εξ αυτών αξία.

120 Ρεάλ Οσασούνα (18:00):
Αδιάφορο παιχνίδι, τελευταίο για το Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Βασίλισσας. Πιθανό το over υπό την έννοια ότι η Ρεαλ ενδεχομένως να θελήσει να κλείσει μία απογοητευτική σεζόν απ όλες τις πλευρές, με γκολ και θέαμα. Πάρα πολλές όμως οι απουσίες της βασίλισσας αφού εκτός αποστολής έμειναν ο Κρ. Ρονάλντο , ο Βαράν, ο Ράμος, ο Κασίγιας , ο Κοεντράο, ο Πέπε, ο Κακά, ο Ντιέγο Λόπεθ , ο Κεντίρα, ο Μσρτσέλο και ο Τσάμπι Αλόνοσο.

124 Μπαρτσελόνα Μάλαγα (20:00):
Επίσης αδιάφορο παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα θέλει απλά τη νίκη για να πιάσει τους 100 βαθμούς. Στη Μάλαγα περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το αν τελικά θα βγει η Ευρώπη ή όχι. Ήδη πάντως υπήρξε μία πρώτη δικαίωση την προηγούμενη βδομάδα.

130 Βαγιεκάνο Μπιλμπάο (22:00):
Η Βαγιεκάνο αν η Μάλαγα δεν δικαιωθεί στο CAS και μείνει η ποινή ως έχει τότε θα βγει στην Ευρώπη όντας στην 8η θέση. Για να πάρει την 7η θέση απ τη Μπέτις, θέλει αφενός νίκη δική της και ταυτόχρονα ήττα της Μπέτις από την αδιάφορη Λεβάντε. Η Μπιλμπάο απ την άλλη ήταν η απογοήτευση της σεζόν, καμία σχέση με την περσινή ομάδα που όλοι θαυμάσαμε. Ο Μπιέλσα φεύγει, ακόμη και την προηγούμενη αγωνιστική στο τελευταλιο παιχνίδι στο Σαν Μαμές δεν κατάφερε να φανεί στο ύψος των περιστάσεων και έχασε απ τη Λεβάντε με 0-1. Αν και έχει λογική ο άσσος, καλύτερα στα πολλά γκολ.

131 Γρανάδα Χετάφε (22:00):
Αδιάφορο παιχνίδι, αμφότερες οι ομάδες πέτυχαν το στόχο τους. Η Χετάφε τερμάτισε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και η Γρανάδα εξασφάλισε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

132 Θέλτα Εσπανιόλ (22:00):
Η Θέλτα έχει 34 βαθμούς και θέλει νίκη για να σωθεί και ταυτόχρονα μη νίκη της Λα Κορούνια που έχει 35 βαθμούς και είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τη Σοσιεδάδ. Για σήμερα έχει τρεις βασικούς εκτός και άλλους 2-3 αναπληρωματικούς. Η Εσπανιόλ είναι παντελώς αδιάφορη, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και νομίζω ότι η Θέλτα θα το πάρει το παιχνίδι. Εποχιακή βέβαια η απόδοση γύρω στο 1,40. Παιχνίδι για live betting.

133 Λα Κορούνια Σοσιεδάδ (22:00):
Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Αίμα και άμμος. Παίρνοντας ως δεδομένη τη νίκη της Θέλτα επί της αδιάφορης Εσπανιόλ που ανέφερα πιο πριν, η Λα Κορούνια θα θέλει νίκη και μόνο νίκη επί της Σοσιεδάδ. Διότι η Θέλτα με τη νίκη πάει στους 37, η Λα Κορούνια είναι στους 35 και άρα δεν της κάνει ούτε το Χ. Το θέμα είναι ότι και η Σοσιεδάδ δεν είναι αδιάφορη και διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αν και η ισοπαλία με τη Ρεαλ την προηγούμενη αγωνιστική, τις ψαλίδισε σημαντικά τις ελπίδες. Συναρπαστικό το παιχνίδι, το παρακολούθησα, 3-3. Η Σοσιεδάδ πίεσε πολύ, έχασε ευκαιρίες αλλά η Ρεάλ λίγο έλειψε να το πάρει το παιχνίδι με τους Βάσκους να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό. Η Σοσιεδάδ θα παίξει για τη νίκη αλλά αν ακούσει ότι στο ημίχρονο η Βαλένθια το έχει καθαρίσει το παιχνίδι, τότε η Σοσιεδάδ είναι αδιάφορη και η Λα Κορούνια μπορεί να το πάρει το παιχνίδι αφού το κίνητρο της Σοσιεδάδ παύει να υφίσταται. Σε αντίθετη περίπτωση που η Σεβίλλη προηγηθεί τότε αλλάζει αντιστρόφως το σκηνικό.

134 Λεβάντε Μπέτις (22:00)
Αδιάφορη η Λεβάντε τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό αν και κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τη Μπιλμπάο μέσα στο Σαν Μαμές σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, η Μπέτις θέλει ένα Χ για να κλειδώσει την έξοδο στο Europa League αν την ίδια ώρα κερδίζει η Βαγιεκάνο. Αν χρειαστεί το Χ θα το πάρει.

135 Μαγιόρκα Βαγιαδολίδ (22:00):
Η Βαγιαδολίδ είναι αδιάφορη. Η Μαγιόρκα κυνηγά το θαύμα, έχει 33 βαθμούς και για να σωθεί ΔΕΝ πρέπει να κερδίσουν ούτε η Θέλτα, ούτε η Σαραγόσα ούτε η Λα Κορούνια. Συνεπώς η Μαγιόρκα για μένα έχει πέσει, δε γίνεται να σωθεί. Και νομίζω ότι το ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά αυτό. Το γιατί οι μπουκ έδωσαν τον άσσο στο 1,40 δε ξέρω. Θέλει προσοχή το παιχνίδι.

136 Σαραγόσα Ατλέτικο (22:00):
Η Σαραγόσα για να σωθεί θέλει νίκη δική της, μη νίκη της Λα Κορούνια και μη νίκη της Θέλτα. Με τη Λα Κορούνια ευνοείται σε πιθανότητα ισοβαθμίας όχι όμως και με τη Θέλτα. Και εδώ ισχύει ότι και στο από πάνω παιχνίδι, πολύ δύσκολα θα σωθεί η Σαραγόσα. Η Ατλέτικο απ την άλλη είναι αδιάφορη και χωρίς Φαλκάο στη σύνθεσή της που ως γνωστόν πήρε μεταγραφή για τη Μονακό. Προς αποφυγήν ο άσσος, δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι η Ατλέτικο θα κάτσει να χάσει.

137 Σεβίλλη Βαλένθια (22:00):
Η Σεβίλλη είναι παντελώς αδιάφορη σε αντίθεση με τη Βαλένθια που μάχεται με τη Σοσιεδάδ για τη 4η θέση. Η Βαλένθια έχει 65 βαθμούς και η Σοσιεδάδ 63. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η Σοσιεδάδ ευνοείται. Άρα αν η Βαλένθια ακούσει την ίδια ώρα ότι η Σοσιεδάδ κερδίζει θέλει νίκη και μόνο νίκη. Αν αντίστροφα ακούσει ότι η Σοσιεδάδ χάνει στο ημίχρονο για παράδειγμα, είναι αδιάφορη.

Όπως καταλαβαίνετε, θα παίξει πολύ ραδιοφωνάκι και ένα γκολ μπορεί να αλλάξει πλήρως το σκηνικό. Συνεπώς τα λέμε στο live, θα έχουμε πολλή δουλειά.

Καλή τύχη.