Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ανεπανάληπτο 7 στα 7 χτες στη Eurovision, ότι είπαμε πέρασε, την κατεβάσαμε κορδόνι. Και στο ποδοσφαιρικό κουπόνι πάλι και εκεί πλήρωσε η τριάδα με Βαλένθια (1,70), Τρουά(2,05) και Ουνιόν Εσπανιόλα. Ενώ πέρασε και η έκπληξη της Αζαξιό μέσα στην έδρα της Ρεν, που προτάθηκε στο twitter. Πάντως για να τα λέμε όλα, η Ουνιόν Εσπανιόλα που πέρασε με ανατροπή μας έβγαλε τη ψυχή με την Παλεστίνο να χάνει τα άχαστα σε 2-3 περιπτώσεις γιατί η Ουνιόν έπαιζε πολύ ανοιχτά και άφηνε κενούς χώρους πίσω.

Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά όπου η μέρα προσφέρεται για live, είναι η μέρα ορισμός για live betting σε Β Γερμανίας, Α Ιταλίας, Πορτογαλία και Πρέμιερ Λιγκ.

264 2 1,90
Τελευταία αγωνιστική στο Καμπιονάτο, με την Ιντερ να είναι αδιάφορη να παραπαίει με εφτά ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, μένει εκτός Ευρώπης με ότι συνεπάγεται αυτό για τα οικονομικά της ομάδας, μιλάμε για μία καταστροφική χρονιά απ την αρχή μέχρι το τέλος. Μένει να δούμε αν ο Στραματσάνι αποτελέσει παρελθόν διότι θεωρητικά έχει τη στήριξη του Μοράτι αλλά είμαι βέβαιος ότι θα οφηγηθεί στο ταμείο ανεργίας. Μία Ιντερ που δε βρήκε σε κανένα διάστημα του πρωταθλήματος μια σταθερή αμυντική λειτουργία αφού η άμυνα έμπαζε από παντού σε κάθε παιχνίδι. Ενώ και οι πολλοί τραυματισμοί στο φινάλε δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απ την 8-9η θέση που θα τερματήσει. Με τόσους τραυματισμούς ούτε κατάρα να χε πέσει. Εκτός είναι οι Μιλίτο, Γκάργκανο, Κασάνο, Ζανέτι, Σάμουελ, Ρανόκια, Σιλβέστρε, Στάνκοβιτς, Κίβου, Τζόναθαν και ο Μουντιγκάι. Και συγνώμη αν ξέχασα κάποιον. Πάντως επιστρέφει μετά από καιρό ο Παλάσιο αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Από την άλλη η Ουντινέζε όπου με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ , προέρχεται από 7 σερί νίκες, στο φινάλε κατάφερε να ανέβει στην 6η θέση και να κρατά την τύχη στα χέρια της σε περίπτωση νίκης σήμερα μέσα στο Μιλάνο. Η Ουντινέζε είναι στο +2 απ τη Λάτσιο που παίζει εκτός με την αδιάφορη Κάλιαρι. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα έπαιζε σήμερα ο αρχισκόρερ Ντι Νατάλε (32/22) που είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο και μέχρι χθες δινόταν αμφίβολος. Ωστόσο, θα βρεθεί κανονικά στην 11αδα, δε γινόταν στο κρισιμότερο παιχνίδι, που παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς να λείπει ο ηγέτης, ο αρχηγός της ομάδας έστω και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Και θα μου πείτε τώρα η Ιντερ θα το δώσει το παιχνίδι; Δεν το ξέρω και υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα θέλει την Ιντερ να έχει καλές σχέσεις με τη Λάτσιο οπότε θα το χτυπήσει το παιχνίδι και το άλλο θέλει την Ιντερ το καλοκαίρι να παίρνει τον πολύ καλό χαφ Μπάστα απ την Ουντινέζε οπότε ενδεχομένως να τα βρουν σε μία καλύτερη τιμή και να κάνει τα στραβά μάτια η Ιντερ στο αποψινό παιχνίδι. Αφήνοντας αυτά τα σενάρια στην άκρη και μιλώντας καθαρά αγωνιστικά η Ιντερ έχει κάνει τόσες γκέλες μέσα στο Μιλάνο με ομάδες υποδεέστερες της Ουντινέζε που ουδεμία έκπληξη θα προκαλέσει αν σήμερα η Ουντινέζε το πάρει το παιχνίδι ακόμα και αν η Ιντερ δεν εμφανιστεί αδιάφορη. Συνεπώς το διπλό του οποίου η απόδοση έχει ανέβει απ τη Πέμπτη και ύστερα και πλέον παίζεται στο 2,20 έχει μπει ήδη στο παιχνίδι μου.

Αυτά και τα υπόλοιπα στο live σε twitter και facebook.