Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων σ’ ό,τι αφορά την κανονική διάρκεια της Superleague. Τα προγνωστικά της bet365 κάνουν λόγο για ανοιχτά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Από την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι είναι εδώ και καιρό στα play-off, ωστόσο θέλουν να εκκινήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και για τον σκοπό αυτόν, καλούνται να πάρουν το τρίποντο. Οι Κρητικοί, από την πλευρά τους, με τους 32 βαθμούς που μετρούν, έχουν σωθεί, αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, εξαιτίας σοβαρών επεισοδίων στο ΟΑΚΑ. Οι Αρκάδες έχουν καλύτερη ομάδα και η λογική λέει ότι θα αφήσουν κατά μέρος τις άσχημες τελευταίες εμφανίσεις και θα πάρουν το τρίποντο που προσφέρεται σε απόδοση 1,66 από την bet365.

Τα αθλητικά στοιχηματικά νέα του Πλατανιά τον βρίσκουν στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σωμένο. Τα όποια σκαμπανεβάσματά του στη διάρκεια της σεζόν δικαιολογούνται απόλυτα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι νεοφώτιστος. Φιλοξενεί τον Λεβαδειακό, μια ομάδα που είναι επίσης αδιάφορη, αφού μετρά 34 βαθμούς και είναι 9η. Δυνατό παιχνίδι θα γίνει στα Χανιά, χωρίς σκοπιμότητες. Οι δύο αντίπαλοι είναι σχεδόν ισοδύναμοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παρουσιάσει ίσως λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο στη διάρκεια της σεζόν. Αμφότεροι είναι αρκετά επιθετικογενείς και γι’ αυτό θα πάμε με το over που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 από την bet365.