Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Με τα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δε θα ασχοληθώ, διότι αφενός στο Μάλαγα Ντόρτμουντ δε βγαίνει εύκολα άκρη και στο άλλο παιχνίδι στο Μπερναμπέου να κάνουμε λόγο για το 1,20 της Ρεάλ, θα μας πάρουν με τις ντομάτες. Αντίθετα θα ρισκάρω στο διπλό της Ιντερ, που κυκλοφορεί στο 2,60-2,70.

Εξ αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής, με την Ιντερ να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι στο -10 αυτή τη στιγμή από την 3η θέση, τη Μίλαν αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο, το αποψινό με τη Σαμπντόρια. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν σήμερα η Ιντερ δεν κερδίσει, μπαίνει ταφόπλακα στις ελπίδες της για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ιντερ δεν είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από την ήττα μέσα στο Μιλάνο από τη Γιουβέντους με 1-2, η άμυνα μπάζει από παντού τα έχουμε πει πολλάκις, δέχεται γκολ και στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, τα συζητάμε και με τα παιδιά στο twitter, αλλά σήμερα θα πάω στο διπλό του 2,60-2,70 για συγκεκριμένους λόγους.

Καταρχήν, η Σαμπντόρια είναι αδιάφορη στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει στόχους. Είναι βέβαια σε εξαιρετική κατάσταση, με μόλις δύο ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, κάνει καλά παιχνίδια και ειδικά μέσα στο Λουίτζι Φεράρις είναι πολύ δυνατή. Άρα αν το δούμε αγωνιστικά το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι και η Ιντερ δε νομίζω να περάσει. Αυτή η Ιντερ με αυτή την άμυνα δε γίνεται να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Ωστόσο, το καλοκαίρι ο πιτσιρικάς Ικάρντι, το νέο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου ετοιμάζει βαλίτσες από Γένοβα για το Μιλάνο και την Ιντερ. Διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Ικάρντι να έχει κλείσει ήδη στην Ιντερ. Άρα ο Γκαρόνε θα βάλει ζεστό χρήμα στις τσέπες του από τον Μοράτι. Με τον οποίο όλως τυχαίως έχουν δουλειές με πετρέλαια. Η Σαμπντόρια αδιάφορη, γιατί να μην κάνει ο Γκαρόνε δημόσιες σχέσεις που ενδεχομένως χρειαστούν για το μέλλον.

Επί των αγωνιστικών εκτός για την Ιντερ είναι ο τιμωρημένος Καμπιάσο και οι τραυματίες Καστελάτσι, Ομπι, Μουντιγκάι, Ναγκατόμο, Στάνκοβιτς και Μιλίτο. Για τη Σαμπντόρια εκτός είναι ο βασικός φορ Έντερ και ο επίσης βασικό στόπερ Κόστα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, δεν ξέρω κάτι απλά κάνω μία υπόθεση για αυτό αναφέρω και στον τίτλο ως πιθανό παρασκήνιο. Μπορεί όλα αυτά να είναι απλά ένα σενάριο δικό μου και τίποτα παραπάνω. Αλλά θεωρώ ότι στο 2,60-2,70 που κυκλοφορεί το διπλό αξίζει να παιχτεί, με το ανάλογο ρίσκο φυσικά διότι σε αυτή την Ιντερ δε γίνεται να έχεις εμπιστοσύνη και αν παιχτεί στα ίσια δε νομίζω να έχει η Ιντερ τύχη στο αποψινό παιχνίδι.