Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελικά η Ευρώπη υποκλίνεται στους Γερμανούς εκτός από την πολιτική και στο ποδόσφαιρο. Φυσικά αναφέρομαι στους δύο ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ όπου Μπάγερν και Ντόρτμουντ έκαναν πλάκα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα. Και αν το αποτέλεσμα στο Μόναχο δε με εξέπληξε, στο άλλο παιχνίδι δεν περίμενα μία τόσο κακή εμφάνιση από τη Ρεάλ. Πάντως μην περιμένετε στις ρεβάνς σε Καμπ Νου και Μπερναμπέουa ο δρόμος να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Κάτι που φυσικά επ ουδενί δεν αναιρεί το γεγονός ότι μάλλον θα δούμε γερμανικό εμφύλιο στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταίο Σ/Κ του Απρίλη, Σάββατο του Λαζάρου σήμερα, και τα πρωταθλήματα έχουν πάρει φωτιά, ελάχιστες στροφές πριν το φινάλε της σεζόν. Το σημερινό πρόγραμμα πάντως δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει σε αντίθεση με το αυριανό όπου έχω ξεχωρίσει αρκετά σημεία σε πολύ καλές αποδόσεις, όπου θα αναλυθούν εκτενώς αύριο. Και όπως καταλαβαίνετε αύριο θα κάνουμε ΚΑΛΟ παιχνίδι. Σήμερα απλά να περάσει η μέρα.

147 2 2,20
Την προηγούμενη βδομάδα η Νοβάρα έκανε γκέλα εντός έδρας με την αδιάφορη και με σημαντικότατες απουσίες Μόντενα όπου και ηττήθηκε με 1-0 και κατέστρεψε πολύ κόσμο. Έσπασε και το αήττητο των 13 παιχνιδιών που ειχε. Ένας άσσος που έχει φορτωθεί απίστευτα, θυμάστε που τα έγραφα, έφτασε ακόμα και κάτω του 1,50 πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ήταν και το μοναδικό σημείο που χάθηκε το περασμένο Σάββατο όπου είχαμε 4 στα 5. Το μεγάλο θέμα με τα πλέι οφ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία έγκειται στο γεγονός του αν θα γίνουν. Εννοώ ότι αν η διαφορά της 3ης με την 4η της Βερόνα με την Έμπολι είναι μεγαλύτερη των 9 βαθμών, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν μπαράζ. Αυτή τη στιγμή η διαφορά είναι στους 9 και την τελευταία αγωνιστική έχουμε το Βερόνα Έμπολι. Και το θέμα είναι πως θα επηρεάσει αυτό τη Νοβάρα. Η μία σκέψη λέει ότι κάνει το 4 στα 4 μέχρι το τέλος και ελπίζει να ρίξει τη διαφορά απ την 3η θέση κάτω από 9 βαθμούς και η άλλη σκέψη είναι να αρχίσει να ξεμένει από δυνάμεις μετά από έναν ονειρεμένο δεύτερο γύρο που έκανε, σε τρομερή κατάσταση, με πολύ καλές εμφανίσεις. Η Πάντοβα από την άλλη με τη νίκη της επί της Άσκολι καθάρισε με την υπόθεση παραμονή, μαθηματικά προλαβαίνει και πλέι οφ αλλά δε νομίζω να την καίει και ιδιαίτερα. Η Πάντοβα πήρε τη νίκη επί της Άσκολι παίζοντας φουλ άμυνα, μία φάση έκανε ένα γκολ έβαλε. Τίποτε άλλο. Και σήμερα θα παίξει άμυνα αλλά θα έχει σημαντικές απουσίες βασικών παιχτών. Μεταξύ αυτών ως αμφίβολο και τον πρώτο της σκόρερ. Το διπλό κυκλοφορεί στο 2,30 και μπορεί να μπει σε ένα δελτίο με ζητούμενα.

183 1 1,60
Ή ταν ή επί τας το παιχνίδι για τη Γουίμπλεντον. Τελευταία αγωνιστική στη Β Αγγλίας και με νίκη η Γουίμπλεντον παραμένει στην κατηγορία, ανεξαρτήτως κάθε άλλου αποτελέσματος. Αντίθετα ακόμα και ισοπαλία να φέρει αποχαιρετά την κατηγορία ανεξαρτήτως κάθε άλλου αποτελέσματος. Και ο λόγος που η Γουίμπλεντον κρατά την τύχη στα χέρια της είναι διότι οι δύο ομάδες που είναι από πάνω της, η Ντάγκεναμ και η Γιορκ που έχουν 51 και 52 βαθμούς αντίστοιχα παίζουν μεταξύ τους. Όπερ και σημαίνει, ότι είτε η μία είτε η άλλη, είτε και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Αν κερδίσει η Γουίμπλεντον πάει στους 53 και σώνεται. Τόσο απλά. Η Φλίτγουντ είναι παντελώς αδιάφορη, δεν έχει χαριστεί σε κανέναν, δε νομίζω να χαριστεί και σήμερα αλλά όπως προείπα αν η Γουιμπλεντον δεν κερδίσει πέφτει. Η κλασική ατάκα γνωστή, αν η Γουίμπλεντον δεν κερδίσει εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Γουίμπλεντον την άνοδο. Τόσο απλά. Ίδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

249 goal/goal 1,50
Αδιάφορο το παιχνίδι αφού τόσο η Μπαστιά όσο και η Τουλούζ έχουν εξασφαλίσει την παραμονή όχι μαθηματικά αλλά θα πρέπει να γίνουν θαύματα για να κινδυνέψουν. Αμφότερες οι ομάδες το τελευταίο διάστημα σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ. Η Μπαστιά μετά 5 σερί over και 4 goal/goal. Αντίστοιχα η Τουλούζ έχει 3 goal/goal στα 4 τελευταία παιχνίδια. Συνεπώς το αμφίσκορο φαίνεται καλή επιλογή, γύρω στο 1,66 κυκλοφορεί.

Καλή τύχη.