Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Από 0-3 στο 56 η Φίτεσε που λες ότι πληρώθηκα εύκολα το διπλό, 3-3 στο 95 και σου τσακίζει τη ψυχολογία. Είναι από τις χειρότερες στιγμές όταν χάνεις έτσι ένα παιχνίδι. Κατά τα άλλα πέρασε η Ρόδεραμ το δυνατό μας σημείο, η Μάνσφιλντ μετά από σερί νικών έχασε με ανατροπή από τη Μπρέιντρι που έδινε το ένατο παιχνίδι της σε 19 μέρες και η Σασσουόλο ήρθε 1-1 με τη Μπρέσια. Πληρωθήκαμε καλά την ισοφάριση της, έγραψα και στο twitter και στο facebook ότι κάνουμε δυνατό παιχνίδι στο επόμενο γκολ. Μονότερμα ήταν το παιχνίδι και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει η ανατροπή.

Πάμε στα σημερινά όπου έχουμε την προτελευταία αγωνιστική της Superleague. Και παρ ότι υπάρχει το ντέρμπι των αιωνίων, οι περισσότεροι ασχολούνται με τη μάχη της ουράς και όχι άδικα όπου γίνεται χαμός. Θα δουλέψει και ραδιόφωνο φουλ και τα σχετικά/ Μίλαγα με φίλους που θα πάνε να δουν την ΑΕΚ και μου έλεγαν αυτό ακριβώς ότι ναι μεν θα βλέπουμε το παιχνίδι αλλά το νου μας θα τον έχουμε στα άλλα παιχνίδια. Όλος ο πλανήτης σήμερα παίζει 4 άσσους στη Superleague. Όσον αφορά το ντέρμπι, αν τα δούμε ψυχρά αγωνιστικά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός του άσσου. Ωστόσο, δεν μου πάει το χέρι να παίξω το 1,40. Και έτσι για την τρέλα έχω ρίξει διπλό σε αποδ. 9,00 ως fun bet, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει τίποτα σε μία τραγική χρονιά εξαιτίας των τεράστιων λαθών του Αλαφούζου.

295 1 1,45
Η Κολωνία μετά την ήττα με 3-0 από την Καϊζερσλάουτερν, υποχώρησε από την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου και πλέον η τύχη της δεν εξαρτάται από κείνη αλλά θα περιμένει γκέλα από την Καϊζερσλάουτερν. Αν εξαιρέσει κανείς αυτό το 3-0, η Κολωνία ήταν σε εκπληκτική κατάσταση, έτρεχε ένα καλό σερί νικών και το κυριότερο με πολύ καλές εμφανίσεις. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (7-6-1) και λογικά δε νομίζω να έχει θέμα κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Άαλεν. Ένας άσσος απλά για να κλείσει κάποιος μία τριάδα.

336 1 1,60
Αν η Βέροια δεν κερδίσει σήμερα και με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Παναθηναϊκό, θα πέσει. Συνεπώς, λέγοντας την κλασική ατάκα, εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Βέροια την κατηγορία. Μία Βέροια που έχει επιστροφές, παίζει όλη τη χρονιά με τον πιο άνετο Πλατανιά που λογικά αν χρειαστεί βαθμούς θα τους πάρει την επόμενη αγωνιστική με το Λεβαδειακό. Δεν αποκλείω να βάλει κι ο άλλος το χέρι του… ο άσσος στο 1,60 είναι αποδεκτός.

363 1 1,60
Το 1,60 του ΟΠΑΠ είναι εκτός τόπου και χρόνου γύρω στο 1,90 κυκλοφορεί ο άσσος έξω. Οι εταιρίες κάπου παρασύρθηκαν από την ήττα με 4-1 της Νιουελς στο Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα για αυτό και ανέβασαν την απόδοση κοντά στο 2,00. Η Νιουελς έπαιζε με το 30 με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της. Η Νιουελς προέρχεται από την ήττα με την Κολόν που ο Μαρτίνο όμως κατέβασε τα δεύτερα. Σήμερα ο Μαρτίνο κατεβάζει βασικούς, οπότε είναι το φαβορί. Την Τιγκρε δε τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο, προέρχεται και από τρεις σερί ήττες που μάλλον θα γίνουν τέσσερις.

Καλή τύχη.