Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Εξαιρετικά κύλησε η Κυριακή, πέρασε η τριάδα στο site με Κολωνία, Βέροια και Νιούελς. Το βράδυ ή μάλλον ξημερώματα μας τα χάλασε η Γουαδαλαχάρα, στην τρίαδα με Ουν. Ντε Τσίλε και Νιουελς που προτάθηκε στο twitter. Ενώ και το live πήγε πολύ καλά, μαραθώνιος την Κυριακή από το πρωί μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα που τέλειωσε η Γουαδαλαχάρα από 1-0, 1-2 στα τελευταία λεπτά. Πήραμε την πίκρα και πήγαμε για ύπνο. Αυτά όσον αφορά τον απολογισμό για την Κυριακή και πάμε στα σημερινά.

132 2 1,65
Το έχω γράψει ήδη από χτες στη σελίδα του site στο facebook, ήταν από τα σημεία που κύκλωσα ευθύς εξαρχής μόλις είδα το κουπόνι. Το τρένο της Μάνσφιλντ, έκανε στάση το Σάββατο με τη Μπρέιντρι όπου παρ ότι κέρδιζε 0-1, έχασε τελικά με ανατροπή 2-1. Στην Κόνεφερενς απομένουν δύο αγωνιστικές για το πέσιμο της καρό σημαίας. Η Μάνσφιλντ είναι στη δεύτερη θέση με 89 βαθμούς και μάχεται με την Κιντερμίνστερ, που είναι στην πρώτη θέση με 90 βαθμούς, για την απευθείας άνοδο. Η Μάνσφιλντ όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Όπερ και σημαίνει ότι αν σήμερα κερδίσει την παντελώς αδιάφορη Χέρεφορντ, πιάνει κορυφή και πλέον η τύχη θα είναι στα δικά της πόδια. Θεωρείτε ότι σε αυτό το σημείο που έφτασε η Μάνσφιλντ, με 18 νίκες και δύο ήττες στα τελευταία 20 παιχνίδια της, θα χύσει την καρδάρα με το γάλα κόντρα στην αδιάφορη Χέρεφορντ; Δεν το πιστεύω και θα είναι μεγάλη αυτοκτονία. Μην περιμένετε βέβαια η Χέρεφορντ να το δώσει το παιχνίδι, το χω γράψει πολλάκις, δεν υπάρχει αδιάφορος στην αγγλική ποδοσφαιρική νοοτροπία. Το διπλό κυκλοφορεί στο 1,72 και έχει μπει ήδη στο παιχνίδι μου. Στο κάτω κάτω, θα πω την κλασική μου ατάκα, εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Μάνσφιλντ την απευθείας άνοδο!!

702 1 1,75
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε το ακατόρθωτο, αν σκεφτεί κανείς πως ξεκίνησε τη χρονιά, έκανε το break στη Βαρκελώνη και τώρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ που θα γίνει χαμός θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο final four του Λονδίνου. Για ακόμη μία φορά εκτέθηκαν όλοι όσοι βιάστηκαν με το καλημέρα να βγάλουν συμπεράσματα, δημοσιογράφοι, φυλλάδες, οπαδοί που θεωρούσαν χαμένη τη χρονιά πριν καν ξεκινήσει και τώρα είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε και στα δύο παιχνίδια εξαιρετικά, άξιζε τη νίκη σε αμφότερα τα παιχνίδια. Ο Πεδουλάκης είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι και πήρε και την… ταυτότητα του Πασκουάλ. Φυσικά τη διαφορά έκανε ο μεγάλος Δημήτρης Διαμαντίδης με το τρίποντο 8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι. Ο Γκιστ που επίσης ήταν πολύ καλός, σήμερα είναι αμφίβολος. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη που ενδεχομένως πίστευε ότι θα έπαιρνε εύκολα την πρόκριση, πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό όμως την κάνει πιο επικίνδυνη και αν ο Παναθηναϊκός παρασυρθεί από το κλίμα στις εξέδρες μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις. Ωστόσο εκτιμώ ότι εδώ που έφερε τη σειρά ο Παναθηναϊκός, θα κάνει το 2-1. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πρώτη φορά τον Σάρας ως αντίπαλο, μέσα στο ΟΑΚΑ.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.