Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω λέγοντας ότι η χθεσινή μέρα κύλησε εξαιρετικά αφού χτες είχαμε 4 στα 5 αλλά απ την άλλη δε μπορώ να προβλέψω το γεγονός ότι χάσαμε το δυνατό σημείο, τον άσσο της Νοβάρας. Ένας άσσος που είχα φορτωθεί απίστευτα, λογικό καθ ότι αφενός η Μόντενα είχε βασικότατες απουσίες μεταξύ αυτών και του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος και αφετέρου η Νοβάρα έμοιαζε πυραυλοκίνητη το τελευταίο τρίμηνο με 10 νίκες σε 13 παιχνίδια. Και τα λέω αυτά διότι θεωρώ ότι ήταν σωστό παίξιμο ασχέτως του αν δεν ήρθε. Στη βραδινή δυάδα που προτάθηκε σε twitter και facebook με Αιντχόφεν και Μπρέντφορντ, η Αιντχόφεν πέρασε πανεύκολα αλλά η Μπρέντφορντ δεν εκμεταλλεύτηκε την αυτοκτονία της Ντονκάστερ και μία θέση στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και ας περάσουμε στα σημερινά όπου έχω ξεχωρίσει μία δυάδα.

316 Χ 3,30 2 2,60
Οι δύο ομάδες έπαιξαν και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο με τη Στουτγάρδη να πανηγυρίζει την πρόκριση, όντας καλύτερη της Φράιμπουργκ. Η Φράιμπουργκ αναμφίβολα είναι η έκπληξη της σεζόν. Κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα είναι στη 5η θέση κάτι που ουδείς περίμενε στην αρχή της σεζόν. Παίζει καλή μπάλα και με δεδομένη τη χθεσινή γκέλα της Σάλκε με νίκη σήμερα ανεβαίνει στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καταλαβαίνετε ότι το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Η Στουτγάρδη από την άλλη είναι αδιάφορη, στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, πρακτικά δεν τίθεται θέμα παραμονής. Εντός έδρας η Στουτγάρδη τα πηγαίνει χειρότερα απ ότι εκτός, με μόλις 4 νίκες σε 14 παιχνίδια. Συνεπώς θεωρώ ότι οι αποδόσεις κάπου αδικούν τη Φράιμπουργκ και υπάρχει αξία στην κόντρα της Στουτγάρδης.

366 2 2,20
Η Σοσιεδάδ κάνει ονειρεμένη σεζόν, παίζει εξαιρετική μπάλα, είναι στην 4η θέση και ειδικά μετά τη χθεσινή ήττα της Μάλαγα αν σήμερα κερδίσει νομίζω ότι μάλλον κλειδώνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σοσιεδάδ άλωσε και την έδρα της Βαγιεκάνο, έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μετά απ αυτή της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. 13 παιχνίδια αήττητη (κάτι μου θυμίζει αυτό από Νοβάρα χτες… γρουσούζικο αποδείχθηκε το σερί των 13 αγώνων χωρίς ήττα) και παίζει κόντρα σε μία Οσασούνα που είναι σε κάκιστη κατάσταση που έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια και το διπλό στο 2,20 μου κάνει. Θυμίζει πολύ το χθεσινό παιχνίδι της Νοβάρα, ελπίζω σήμερα να μην αναστήσει η Σοσιεδάδ την Οσασούνα. Διπλό.

Και για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ κρατήστε το διπλό της Τράπανι στη Γ Ιταλίας, Lega Pro 1A, δυαράκι η απόδοση.

Καλή τύχη.