Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Λίγο διαφοροποιημένο το κουπόνι του Σ/Κ λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Έτσι για σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική στην Ιταλία, αύριο το κουπόνι είναι πολύ φτωχό ενώ τη Δευτέρα έχουμε πλήρη αγωνιστικής στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

172 2 1,95
Ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω σε κάθε παιχνίδι εδώ και δύο μήνες ότι η Παλέρμο παίζει το τελευταίο της χαρτί. Αισίως έφτασε τα 15 παιχνίδια χωρίς νίκη, στο -5 από της σωτηρία που φαντάζει πλέον όνειρο μακρινό έτσι όπως παρουσιάζεται στο γήπεδο. Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, κάθε αγωνιστική κοιτάζω και ποιον έχει προπονητή. Αυτό δεν το έχει ξανά δει σε ομάδα. Και η πλάκα είναι ότι προσλαμβάνει προπονητές που έχει διώξει (!!!) όπως με τον Γκασπερίνι που ξεκίνησε τη χρόνια, τον ξανα φερε, τον ξανά διωξε και έφερε τον Σανίνο, τον οποίο επίσης είχε διώξει. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο, οι οπαδοί γιουχάρουν τους παίχτες, τα χουν με τον πρόεδρο, γενικότερα μία νοσηρή κατάσταση. Η Ρόμα από την άλλη στη μετά Τζέμαν εποχή τα πηγαίνει πολύ καλά, μπήκε στην πρώτη 5αδα που οδηγεί σε έξοδο από την Ευρώπη. Μετρά τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και πάμε με το διπλό ελπίζοντας ότι η Ρόμα δε θα αναστήσει τους πεθαμένους Σικελούς. Όσο και να πεις σε αυτή τη Ρόμα δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη. Διπλό του 2,10.

195 1 1,85
Έχω την εντύπωση ότι κάπου η Τσέστερφιλντ τα έχει παρατήσει, δεδομένου ότι δύσκολα πλέον θα προλάβει τα πλέι οφ. Μην παρεξηγηθώ δε λέω ότι είναι αδιάφορη διότι στη νοοτροπία των Άγγλων δεν υπάρχει η αδιαφορία. Η Μπέρτον είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι στην 3η θέση, παλεύει για την απευθείας άνοδο. Εντός έδρας είναι πάρα πολύ δυνατή μετρώντας (14-3-2), έχοντας και την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Από την άλλη η Τσέστερφιλντ όπως προείπα μάλλον ξεμένει από στόχους, είναι στο -11 από τη Ρόδεραμ μετά και τη χθεσινή της νίκη, θεωρώ κάπου το έχουν πάρει χαμπάρι και οι ίδιοι ότι δεν προλαβαίνουν. Εκτός έδρας μετρά (6-5-9). Επι των αγνωστικών, 1-2 απουσίες έχουν αμφότερες χωρίς ωστόσο να επηρεάζουν. Οπότε πάμε με ένα λογικό άσσο, που κυκλοφορεί πέριξ του 2,00

216 2 1,75
Μόρτον και Πάρτικ Θίστλ παλεύουν για την πρώτη θέση που οδηγεί στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Πάρτικ με τη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Καούντεμπιθ είναι στο +1 και με ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Μόρτον και όπως καταλαβαίνετε περιθώρια για γκέλες δεν έχει η Μόρτον. Η Μόρτον που έχει μακράν την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας, και τις καλύτερες επιδόσεις (8-5-1). Προέρχεται από τη νίκη επί της Καούντεμπιθ με ανατροπή 4-2. Η Ρέιθ Ρόβερς από την άλλη μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 4-2 από τη Νταμπάρτον παρ ότι προηγήθηκε με 2-0. Η Ρέιθ που έχει από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας, είναι στο +5 από την Καούντεμπιθ, από τη θέση δηλαδή των πλέι άουτ. Έχει ένα μαξιλάρι ασφαλείας, ωστόσο δεν πείθει με τις εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, ενώ σήμερα επανέρχεται και ο πρώτος της σκόρερ ο Γκράχαμ (26/14). Η απόδοση του διπλού πέφτει σε αρκετές εταιρίες και πλέον κυμαίνεται γύρω στο 1,80 και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

248 2 1,65
Το έχω γράψει από προχθές στο twitter ότι θα είναι το σημείο μου για το σημερινό κουπόνι. Η Μίλαν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει τη βοήθεια της διαιτησίας όταν αυτή χρειαστεί, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και πλέον χτυπά στα ίσια τη δεύτερη θέση. Η Νάπολι κάνει κοιλιά, η Μίλαν έχει μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να τη ξεπεράσει. Η Κιέβο από την άλλη είναι στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και όλα δείχνουν ως είθισται ότι τις τελευταίες αγωνιστικές θα κάνει πάλι δημόσιες σχέσεις. Πέντε σερί διπλά στη Βερόνα έχει η Μίλαν και πάει σήμερα για το έκτο. Ντε Γιονγκ, Πατσίνι και Μπόατενγκ δίνονται ως αμφίβολοι. Η Μίλαν την επόμενη αγωνιστική πάει στη Φλωρεντία οπότε σήμερα πρέπει να το καθαρίσει το παιχνίδι. Διπλό του 1,70.

Καλή τύχη.