Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αυτά που έχαναν χτες οι Ελβετοί με την Κύπρο, δεν υπήρχαν, ήθελε προσπάθεια για να τα χάσεις. Τελικά όμως έμεινε στο 0-0 και συνεχίστηκε το αρνητικό μας σερί. Αμά δε θέλει η κολομπαλα να μπει μέσα, τι να κάνουμε εμείς; Σήμερα το μενού περιλαμβάνει προκριματικά του Μουντιάλ στην Αφρική όπου προφανώς και δεν ασχολούμαστε με τους Μαου Μαου, τους Μασάι κ.λ.π για ευνόητους λόγους, έχουμε επίσης Β Ιταλίας και Β Ισπανίας.

222 1 1,55
Η Νοβάρα πάει με πατημένο γκάζι τις τελευταίες αγωνιστικές, (5-3-0) στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Πάει φουλ για τα πλέι οφ ανόδου, προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Βαρέζε, νίκη και ψυχολογίας και ουσίας. Είναι στο -3 από την 6η Μπρέσια και παίζει με μία Άσκολι όπου βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ, προέρχεται από βαριά ήττα με τη Ρετζίνα με 3-0, ήταν και το κύκνειο άσμα για τον Μάσιμο Σίλβα και στη θέση του στον πάγκο ήρθε ο Περγκολίσι. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η απουσία του αρχισκόρερ Ζαζα (27/18). Μιλάμε για ότι πολυτιμότερο διαθέτει η φετινή Άσκολι, έναν παίχτη πολυτέλεια για την ομάδα, έναν παίχτη που έχει βάλει τα μισά γκολ απ όσα έχει βάλει η Άσκολι. Επιστρέφουν πάντως δυο βασικοί. Το μομέντουμ είναι με τη Νοβάρα, τα αγωνιστικά νέα ευνοούν τη Νοβάρα και παρά την αλλαγή προπονητή πάμε στον άσσο. Γύρω στο 1,67, κινείται πτωτικά.

234 1 1,50
Η Βιγιαρεάλ τρέχει ένα αήττητο οχτώ παιχνιδιών, προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Ουέσκα. Αν και δεν το είδα όλο το παιχνίδι, πιο πολύ επαγγελματικά και με εμπειρία το καθάρισε το παιχνίδι, άπαξ και έκανε το 0-1 όλα πήραν το δρόμο τους. Είναι στα πλέι οφ ανόδου αλλά κυνηγά τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, είναι στο -4 από την Αλκορκόν. Εντός έδρας το Κίτρινο υποβρύχιο, μέσα στο Ελ Μαδριγάλ είναι εξαιρετικά δυνατή μετρώντας (9-4-1). Μπρούνο και Τιγκέρος είναι εκτός αμφότεροι βασικοί, επιστρέφουν όμως Κανι και Σένα. Η Ουέλβα είναι σε κακή κατάσταση, τέσσερις σερί ήττες, έχει ένα μαξιλαράκι 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά πρέπει να συνέλθει άμεσα διότι θα μπλέξει σε περιπέτειες. Ένα λογικό σημείο, δεν μου κάνει η απόδοση, την ήθελα λίγο πιο πάνω αλλά σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, θα το βάλω στο παιχνίδι μου.

235 goal/goal 1,50
Κλείνουμε την τριάδα με το γκολ/γκολ στο Σαμπαντέλ Λας Πάλμας. Η μεν Σαμπαντέλ πέραν του ότι προέρχεται από 4 σερι όβερ, εντός έδρας μετρά 6 γκολ/γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει στα 12 από τα 15 συνολικά παιχνίδια της εντός ενώ έχει δεχθεί γκολ στα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη η Λας Πάλμας, που προέρχεται από το 2-0 επί της Ρεαλ και ακόμα προσπαθώ να τα καταλάβω πως δεν ήρθε όβερ. Το ειδα το παιχνίδι και χάθηκαν πραγματικά πολλές ευκαιρίες. Η Λας Πάλμας κάνει φάσεις, βάζει γκολ αλλά η άμυνα έχει πολλά κενά. Στα έξι τελευταία εκτός μετρά 4 γκολ/γκολ. Συνεπώς καλή επιλογή το να σκοράρουν αμφότερες.

Μία τριάδα για να περάσει η ώρα, ξέρω ότι αποδόσεις είναι μικρές αλλά σε ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν βρίσκεις εύκολα κάτι καλύτερο.