Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μέτρια κύλησε η χθεσινή μέρα όπου πέρασε το διπλό της Ρόδεραμ(1,90), ο μικρός άσσος της Μπριζ(1,40) αλλάς μας χάλασε την τριάδα η Βερόνα(1,80) που κόλλησε στο 0-0 με την Προ Βερτσέλι. Πάμε στα σημερινά, μικρότερο το κουπόνι και έχω κρατήσει μία δυάδα με Ρόμα και Παναθηναϊκό. 

266 2 1,75
Η Ρόμα τις τελευταίες αγωνιστικές πηγαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι, συμπλήρωσε 4 σερί νίκες με τελευταία αυτή του προηγούμενου σαββάτου με 4-2 επί της Φιορεντίνα, όπου έπαιξε και πολύ καλά. Η ήττα στο ντέμπι μίσους της Ρώμης με τη Λάτσιο μάλλον αφύπνισε τους παίχτες του Τζέμαν. Ενώ σήμερα επιστρέφει και ο Λαμέλα(12/8). Από την άλλη η Κιέβο από το πουθενά έκανε δύο κολλητές νίκες και πήρε βαθιά ανάσα. Στο παιχνίδι βέβαια με την Κάλιαρι από στιγμιότυπα που είδα είχε πολλές μα πολλές δόσεις τύχης. Σήμερα παίζει με τη Ρόμα την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ ως γηπεδούχος. Νομίζω ότι το διπλό που κυμαίνεται πλέον στο 1,91 αξίζει να μπει σε κάποιο δελτίο παρά τη δεδομένη αναξιοπιστία της Ρόμα.

287 2 1,55
Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντέρμπι των αιωνίων και σίγουρα άξιζε και τη νίκη. Είναι εμφανές ότι ο Ρότσα έχει καταφέρει να συμμαζέψει το σκορποχώρι του Φερέιρα, η ομάδα έχει ένα αγωνιστικό πλάνο, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Ο Μαυρίας οργιάζει αλλά αυτός που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι ο Ζέκα. Ναι αυτός που έχω χαρακτηρίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, απ τη στιγμή που έφυγε ο μέντορας του, ο δάσκαλός του δείχνει αναγεννημένος και παίχτης πρώτης γραμμής. Ειλικρινά δε μπορώ να το εξηγήσω, ανέμενα το αντίθετο να συμβεί από έναν παίχτη που φεύγει αυτός που τον έφερε στην ομάδα. Εν πάση περιπτώσει, ο Παναθηναικός σήμερα κόντρα σε μία Βέροια όπου έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι θα το πάρει το διπλό, ενώ θα έχει και κόσμο στις εξέδρες.

Καλή τύχη