Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ.... ΠΑΡ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

Σήμερα ξεκινά μία καινούργια μέρα για τον Παναθηναϊκό διότι ο κομπλεξικός Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν. Ο Αλαφούζος που κόντρα σε όλους και σε όλα και κυρίως κόντρα σε κάθε είδους ποδοσφαιρική λογική, πείστηκε εν τέλει και αποφάσισαν από κοινού με τον Πορτογάλο μετά τη σημερινή προπόνηση στη συνάντησή τους, να λύσουν τη συνεργασία τους.

Και πολύ άργησε ο Αλαφούζος πιστοποιώντας ότι είναι παντελώς ανίδεος από μπάλα. Δε μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι τον κρατούσε και ο Παναθηναϊκός όδευε από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα δε βλεπόταν και ο Πορτογάλος ζούσε στον κόσμο του. Ειρωνευόταν τον κόσμο, έκανε δηλώσεις που προκαλούσαν, μερικές ατάκες θα μείνουν στην ιστορία. Και δεν είναι μόνο αυτά. Κυριολεκτικά διάλυσε την ομάδα, έφερε παίχτες τύπου βλέπε Ζέκα, Φορναρόλι, Πίντο, Σο που ειλικρινά είναι να απορεί κανείς για το κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν αυτές οι μεταγραφές. Και αυτό κρατήστε το. Διότι ακόμα και άσχετος να είσαι από μπάλα, το wiki αν ανοίξεις και δεις τα στατιστικά της καριέρας του Φορναρόλι θα δεις ότι η σχέση του με τα δίχτυα είναι ανύπαρκτη.

Έφαγε τους παίχτες που μπορούσαν να μιλήσουν μέσα στα αποδυτήρια. Τον Καραγκούνη, τη σημαία του Παναθηναϊκού όπου αν ήταν ο Καρα πιστεύει κανείς ότι δε θα αντιδρούσε απέναντι σε έναν κομπλεξικό προπονητή; Αλλά ο Αλαφούζος φρόντισε να τον διώξει και να κρατήσει τον Φερέιρα.

Και για να τα λέμε όλα και οι δημοσιογράφοι έχουν ευθύνη όταν τον εκθείαζαν, μην τα ξεχνάμε αυτά. Όταν εγώ έγραφα ένα μήνα μόλις είχε έρθει ο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό ότι είναι μεγάλος προπονητής και θα φύγει νύχτα, ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ, κάποιοι με αποκαλούσαν γραφικό επειδή τα έχωνα συνέχεια. Για να φτάσουμε δύο χρόνια μετά οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι που τότε τον εκθείαζαν τώρα να καταλήγουν σε αυτά που έλεγα  τότε. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Την ομάδα θα αναλάβει ο Χουαν Ραμόν Ρότσα μαζί με τον Γιάννη Βονόρτα. Είναι καλύτερη επιλογή, σέβομαι απεριόριστα τον Ρότσα και αν τον αφήσουν θα κάνει δουλειά. Σήμερα είναι ιστορική μέρα, απελευθερώθηκε ο Παναθηναϊκός.... και του αφιερώνουμε του Πορτογάλου:

Κι αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο παρ' το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο...