Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που πάει να περάσει η κυβέρνηση του Σαμαρά για φόρο επί των κερδών των παιχτών 10% διότι πολύ απλά θα ωθήσουν τον κόσμο προς το διαδικτυακό στοίχημα. Είναι προφανές αυτό. Για αυτό και όλες αυτές οι κινητοποιήσεις από τους πράκτορες και τους υπαλλήλους του ΟΠΑΠ που διαμαρτύρονται για ένα ακόμα μείζον θέμα, την πώληση του ΟΠΑΠ. Ή μάλλον το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ. Μία άκρως κερδοφόρα εταιρία, που έχει συμβάλλει στην ελληνική οικονομία, στην κοινωνία με τις χορηγίες του και έχει τεράστιες δυνατότητες επεκτάσεις δε γίνεται αυτό το «φιλέτο» να ξεπωλείται για ένα κομμάτι ψωμί. Κύριε Στουρνάρα, σας είχα και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, το κόλπο το ξέρετε. Κάντε τον ελλειμματικό για να έχετε έτοιμη τη δικαιολογία του ξεπουλήματος.

Πάμε στα δικά μας τώρα,

147 2 1.35
Τρομερή εμφάνιση μέσα στη Μαδρίτη και ειδικά στο α ημίχρονο, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ για να ισοφαριστεί στο 89 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οζιλ. Και είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση μετά και τη γκέλα της Σίτι με τον Άγιαξ. Στο πρωτάθλημα ωστόσο βλέπουμε ένα αναντίστοιχο αγωνιστικό πρόσωπο και έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω, στο -11 από την πρώτη Μπάγερν. Προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με τη Στουτγάρδη κα νομίζω ότι σήμερα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος Άουγκσμπουργκ η οποία έχει και την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Διπλό λοιπόν.

168 2 2.00
Η Γουόλσολ διανύει περίοδο έντονου ντεφορμαρίσματος, αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 παιχνίδια. Ναι μεν είχε ξεκινήσει καλά αλλά πρόκειται για μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, με πολύ σφιχτά οικονομικά και κάθε άλλο πάρα θέλγει με τη μπάλα που παίζει. Σήμερα θα της λείψει και ο καλύτερός της παίχτης ο Κουβελιέ(15/2). Από την άλλη η Σουίντον, που είναι από τα φαβορί για την άνοδο, διέρχεται και αυτή μία μίνι φάση κοιλιάς, με μόλις δύο νίκες σε έξι παιχνίδια. Στη Σούιντον είναι μία περίεργη κατάσταση και πώς να είναι διαφορετικά όταν στον πάγκο είναι ο Ντι Κάνιο, για τον οποίο ηχούν σειρήνες από αρκετές ομάδες και ενδεχομένως να ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα. Έχει ρίξει τα γκάζια στους παίχτες, η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος για να μην μείνει κι άλλο πίσω από την πρώτη δυάδα. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες, πλέον κυμαίνεται γύρω στο 2,05-2,10.

234 1 1.85
Ο Λεβαδειακός μπορεί να έχει μόλις μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές και να μην έχει βρει δίχτυα στα οχτώ από τα εννέα παιχνίδια του πρωταθλήματος ωστόσο αδικείται από τα αποτελέσματα. Έχει μεγάλη γκίνια ως ομάδα που κάποτε θα σπάσει. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Σήμερα κόντρα στον Άρη επιστρέφει ο Ναπολεόνι (6/0), ο καλύτερος παίχτης των Βοιωτών, έβγαλε τρεις τελευταίες προπονήσεις μεσοβδόμαδα οπότε λογικά θα ξεκινήσει βασικός. Ο Κομπότης παρέθεσε την τετάρτη γεύμα στην ομάδα, για να ανεβάσει ο ηθικό της ομάδας και έδωσε το σύνθημα της ανάκαμψης. Ο Άρης από την άλλη ταξιδεύει στη Λειβαδιά έχοντας σημαντικές απουσίες. Έξι στον αριθμό, ο Παουλίδο (7/0), ο Παπαστεριανός (7/1), ο Νούνο Μιγκέλ (8/0), ο τιμωρημένος Καζναφέρης (7/0), ο σταρ Ακάνθο (7/5) που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και ο Ασλανίδης που δεν κατάφερε να βγάλει την τελευταία προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ. Όλα αυτά τα αγωνιστικά νέα έχουν οδηγήσει τον άσσο από το 2,20 στις αρχές τις εβδομάδας στο 1,80 και είναι από τα pubic bet της ημέρας. Το παιχνίδι είναι must win για τον Λεβαδειακό. Πάμε με τον άσσο.

**** Το κουπόνι του ΟΠΑΠ, ΔΕΝ θα κυκλοφόρησε χτες παρασκευή ως είθισται στα πρακτορεία και  αναρτήθηκε σήμερα στης 10:00 το πρωί στο διαδίκτυο και οι ίδιοι οι πράκτορες θα το τυπώσουν για να το δώσουν στους παίχτες.

**** Όταν έγραφα τις προτάσεις ΔΕΝ γνώριζα τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ γι αυτό και προτάθηκε το διπλό της Ντόρτμουντ όχι βέβαια στο 1,35 του ΟΠΑΠ αλλά στο 1,50 που βρίσκεται κατά μ.ο στις υπόλοιπες εταιρίες.

Καλή τύχη.