Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ο Γκέκας κατάφερε να χάσει το άχαστο, που και ο Τοτσέ ακόμα θα το βαζε (και ποιος δε θα το βάζε δηλαδή). Δε γίνεται να χάνεις τέτοιο γκολ. Χάθηκε όμως και η εθνική μας έμεινε στο 0-0 με τη Βοσνία. Δεν είναι κακό πάντως το αποτέλεσμα τηρουμένων των αναλογιών, παραμένουμε μαζί με τη Βοσνία τα δύο φαβορί για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στα του στοιχήματος τώρα, η πρόταση στο γκολ/γκολ για το παιχνίδι της εθνικής μας, προφανώς δε βγήκε αν έμπαινε το γκολ του Γκέκα στο α ημίχρονο νομίζω ότι θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αλλά με το αν δε γίνεται να μιλάμε στο ποδόσφαιρο. Αντίθετα το Βέλγιο πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στη Σερβία και μας πλήρωσε ξεκούραστα το διπλό σε αποδ. που έφτανε στις εταιρίες του εξωτερικού μέχρι και οριακά στο 3,00. Πάμε στα σημερινά όπου έχω καταλήξει σε μία δυάδα.

156 1 1,75
Η είδηση έσκασε σαν βόμβα χτες το απόγευμα με τον Εντι Χάουι να αναλαμβάνει τη Μπόρνμουθ αφήνοντας τη Μπέρνλι, η οποία Μπέρνλι θυμίζω ότι αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ, για να αναλάβει την ομάδα της καρδιάς του τη Μπόρνμουθ που αγωνίζεται στη Λιγκ 1. Ο Χάουι ενήργησε με αποκλειστικό γνώμονα την καρδιά του, ένας από τους πιο φέρελπις τεχνικούς δε διστάζει να ρισκάρει το μέλλον του προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπά, που ήταν προπονητής της μέχρι το 2010 όπου έφυγε για να πάει στη Μπέρνλι. Η Μπόρνμουθ που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, τρεις σερί ήττες μετρά ενώ βρίσκεται στη 21η θέση. Παρά ταύτα, δεν έχει κακή ομάδα, πριν το πρωτάθλημα ήταν από τα φαβορί για τα πλέι οφ. Νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας και η παρουσία του Χάουι αλλάζει τις ισορροπίες στο αποψινό παιχνίδι αλλά και γενικότερα ενδεχομένως τη φετινή χρονιά για τη Μπόρνμουθ αλλά αυτά θα τα δούμε στην πορεία. Σημειώνουμε επίσης ότι ο ασίσταντ που είχε στη Μπέρνλι επίσης τον ακολούθησε στη Μπόρνμουθ. Από την άλλη η Λέιτον δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα, ούτε είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Ομάδα που θα κινηθεί στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός τόπου και χρόνου το 1,75 του ΟΠΑΠ, γύρω στο 2,00+ είχε ανοίξει ο άσσος ενώ από την ώρα που έσκασε η είδηση για την επιστροφή του Χάουι και το κλίμα που αναμένεται να δημιουργηθεί στις εξέδρες και στην ομάδα της Μπόρνμουθ, έπεσε στο 1,90 και όσο περνάει η ώρα θα πέσει ακόμα περισσότερο. Αλλά αυτό το 1,75 του ΟΠΑΠ, που βγήκε πριν τη πρόσληψη του Χάουι απορώ με τη λογική που δόθηκε. Ας μην πλατειάζω περισσότερο, παίρνω το ρίσκο αναμένοντας αλλαγή ψυχολογίας στη Μπόρνμουθ και πάω στον άσσο.

157 γκολ/γκολ 1,45
Η Πόρτσμουθ όσο εύκολα βρίσκει δίχτυα άλλα τόσο εύκολα δέχεται και γκολ. 4 γκολ/γκολ μετράει σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια ενώ και η Κρου είναι ικανή για ζημιές οπότε πάμε με το να σκοράρουν αμφότερες.

Κλείνοντας το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός χτες μέσα στη Μαδρίτη, αν και φανερά ανέτοιμος, έδειξε ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο και ότι έχει μέλλον αυτή η ομάδα. Διαψεύδοντας οικτρά τις διάφορες Κασσάνδρες που έχουν άλλους σκοπούς και ο νοών νοείτο….

Καλή τύχη.