Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με τα Προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου θα ασχοληθούμε σήμερα και δεν πρόκειται να κάνουμε σοβαρό παιχνίδι, για ευνόητους λόγους. Κάτι 1,20-1,30 που κυκλοφορούν σε ορισμένα φαβορί, είναι επιεικώς αστεία για αυτό και θα πάω σε μία δυάδα με περισσότερο ρίσκο αλλά που εν πάση περιπτώσει πληρώνει καλύτερα.

127 2 2,55
Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στην εξαιρετική φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών του Βελγίου, όπου είναι για μεγάλα πράγματα. Το Βέλγιο έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο και μαζί με τη Σερβία και την Κροατία είναι τα φαβορί για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι Κόκκινοι Διάβολοι προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1 με την Κροατία και το αποψινό παιχνίδι με τη Σερβία είναι ιδιαίτερα κρίσιμο αν και είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς, καθ ότι μόλις στην τρίτη αγωνιστική αλλά αν το Βέλγιο φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Σερβία θεωρώ ότι αποκτά σημαντικότατο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση. Προφανώς το παιχνίδι και δεν είναι εύκολο, η Σερβία μέσα στην έδρα της μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, με τον Μιχαίλοβιτς στον πάγκο, διέλυσε την Ουαλία με 6-1. Από τα ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν αναμένουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα στο παιχνίδι με την Ουαλία. Το Βέλγιο από την άλλη έχει δύο σημαντικές απουσίες του Λουκάκου και του Φελαινί αλλά καλύπτονται οι απουσίες. Το διπλό φτάνει μέχρι και σε αποδ. του 3,00 στο εξωτερικό και νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.

129 goal/goal 1,55
Ειλικρινά σκέφτομαι πως θα καταφέρουμε και θα κρατήσουμε το μηδέν κόντρα στη Βοσνία του Τζέκο, του Ιμπίσεβιτς και του Μισίμοβιτς που παίζει από πίσω τους, τη στιγμή που θα λείψει από την εθνική μας, ότι καλύτερο διαθέτει, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Τον οποίο θεωρώ χωρίς ίχνος υπερβολής, αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Και αν ο Σάντος κατεβάσει την ομάδα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ με 4-4-2 και ο Μισίμοβιτς έχει χώρο να κάνει παιχνίδι τότε νομίζω ότι τα πράγματα για τη Βοσνία θα απλοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη όμως η εθνική μας έχει αποδείξει ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οπότε πάμε με το να σκοράρουν αμφότερες ενώ θα πήγαινα ως δεύτερη επιλογή και στο Χ2.

Καλή τύχη.