Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από το ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου είχαμε αρκετές εκπλήξεις και σε αυτή την αγωνιστική συνεχίζουμε με ένα κουπόνι όπου έχει πολλά ντέρμπι, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι φυσικά το απόλυτο ντέρμπι Ρίβερ Μπόκα όπου αμφότερες δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση αλλά αυτά είναι για αύριο. Πάμε στα σημερινά,

177 goal/goal 1,45
Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν δίχτυα για πλάκα. Η Κάρντιφ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της από την αρχή της χρονιάς με εξαίρεση ένα 0-0 που είχε με τη Μπραίτον εκτός έδρας. Η Μπέρνλι από την άλλη που προέρχεται από τεράστια νίκη επί της Μπίστολ Σίτι με 3-4 με δύο γκολ μετά το 90, είναι η χαρά του over, του γκολ γκολ. Με εξαίρεση ένα παιχνίδι κόντρα στη Χάντερσφιλντ έχει βρει σε όλα της τα παιχνίδια δίχτυα φέτος, οπότε νομίζω ότι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι καλή επιλογή. Η απόδοση του άσσου στο 1,65 είναι απαράδεκτη, η Κάρντιφ δεν είναι σε καλή κατάσταση.

201 2 2,60
Εδώ διαφωνώ με το σετ των αποδόσεων, θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένο. Δηλαδή πως είναι δυνατόν να δίνεται αουτσάιντερ η Κόλτσεστερ που πάει τρένο τις τελευταίες αγωνιστικές, παίζοντας και καλά παιχνίδια κόντρα σε μία Σριούσμπερι που μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Πραγματικά παράδοξο. Τουλάχιστον βάσει φόρμας εννοείται ότι κοιτάμε σε αυτές τις αποδόσεις το διπλό. Βέβαια οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι, το ότι η Κόλτσεστερ ναι μεν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά δε σημαίνει ότι θα τη δούμε να μπαίνει στα πλέι οφ. Εγώ την υπολογίζω κάπου στη μέση. Η Σρίουσμπερι έχει πρόβλημα στο γκολ, προέρχεται από δύο τριάρες, ο ίδιος ο Τέρνερ δήλωσε ότι γίνονται πολλά λάθη στην άμυνα και ότι δεν παίζουμε καλά. Αν πρόλαβε και τα βελτίωσε μαγκιά του. Το στοίχημα είναι απόδοση όμως και ενδεχομένως να υπάρχει κάποια αξία στο διπλό.

236 1 1,40
Προφανώς και δεν ανακαλύπτω την Αμερική. Η Ντανφέρμλιν είναι σε εξαιρετική κατάσταση αν και προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. Μαζί με την Πάρτικ Θίστλ είναι τα απόλυτα φαβορί για την πρώτη θέση που οδηγεί και στην απευθείας άνοδο. Η Καούντεμπιθ είναι μία ομάδα μετρίων δυνατοτήτων, βρίσκει δίχτυα αλλά θεωρώ ότι εύκολα δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι η γηπεδούχος.

281 Χ 3,25 2 4,50
Εδώ θα ρισκάρουμε, τη Μονπελιέ την είδαμε και κόντρα στον Ολυμπιακό όπου της έκανε την κηδεία στα χασομέρια. Συνεπώς υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα τη στιγμή που ούτε στο championnat πάει καλά, είναι στη 16η θέση με μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια. Εσχάτως βέβαια έχει βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα αλλά επ ουδενί δε θυμίζει την περσινή ομάδα που θαυμάσαμε όλοι και ξεφτίλισε, επιτρέψτε μου την έκφραση, την Παρί των εκατοντάδων εκατ. ευρώ. Η Νις από την άλλη δε χάνει αλλά δε κερδίζει κιόλας (1-6-2). Παίζει καλά όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Την προηγούμενη αγωνιστική στο 1-1 με τη Σεντ Ετιέν όπου και μας πλήρωσε στο goal/goal έχασε πέναλτι στο 85 ο Τσβίτανιτς και δεν πήρε τη νίκη. Προηγήθηκε στο σκορ, η Σεντ Ετιεν πίεζε, ήταν οριακά καλύτερη εν πάση περιπτώσει το 1-1 ήταν μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα. Η Νις θα μπορούσε βέβαια να πάρει αποτέλεσμα σε άλλα παιχνίδια που λόγω ατυχίας δεν πήρε. Θεωρώ με λίγα λόγια ότι αξίζει η κόντρα της Μονπελιέ όπου πέρα από την απογοήτευση κουβαλάει και κούραση από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Καλή τύχη.