Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Μεγάλη έκπληξη χτες η ήττα της Μπάγερν από τη Μπάτε Μπόρισοφ, όπου έκαψε πολύ κόσμο μεταξύ αυτών και ο γραφών, που την είχα στο over 1.5 όπως έγραφα χτες. Κατά τα άλλα η Μπαρτσελόνα (1,50) πέρασε εύκολα από τη Λισαβώνα, πληρωθήκαμε και το γκολ στο α ημίχρονο, πέρασε και το διπλό της Τσέλσι στο χάντικαπ -1,5 ενώ αποφύγαμε και κάποια σημεία λόγω απόδοσης που εν τέλει δεν πέρασαν.

Στα σημερινά αφήνω στην άκρη τα μικρά σημεία, προφανώς Ρεάλ και Άρσεναλ (θεωρώ δεδομένο ότι η Άρσεναλ θα βρει εύκολα δίχτυα άρα πάμε και με νίκη των Λονδρέζων με χάντικαπ ή over συνολικά γκολ ομάδας) θα περάσουν αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια εξ αυτών αλλά το βασικό μου bet είναι η Παρί μέσα στο Ντραγκάο.

156 2 2,70 (Χ 3,15)
Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν με το δεξί στον όμιλο νικώντας τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Πόρτο και τη Ντιναμό Κιέβου η Παρί. Και εδειξαν με το καλημέρα ποια είναι τα αφεντικά στον όμιλο. Η Παρί όπου φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό, να δένει κάπως η ομάδα και όπως χαρακτηριστικά έγραφα όταν δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είναι θέμα χρόνου να βρει ρυθμό, όταν τον βρει θα κάνει πλάκα. Η διαφορά ποιότητας της Παρί με τις υπόλοιπιες ομάδες του Championnat είναι τεράστια. Τέσσερις σερί νίκες έχει συμπληρώσει στο γαλλικό πρωτάθλημα, το Σάββατο νίκησε εύκολα 2-0 τη Σοσο χάρη στα γκολ του Γκάμειρο. Εξαιρετικό το α ημίχρονο ενώ στο β ημίχρονο έκανε συντήρηση δυνάμεων. Επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό και ο Λαβέτσι. Από την άλλη οι Δράκοι, που έχουν αποδυναμωθεί φέτος προέρχονται από εκτός έδρας γκέλα κόντρα στη Ριο Άβε. Προηγήθηκαν 0-1 στο 32, στο 78 ισοφάρισε η Ρίο Άβε ενώ στο 85 έχουμε πλήρη ανατροπή του σκηνικού με την Ρίο Άβε να κάνει το 2-1 και για να σώσουν εν τέλει την παρτίδα οι Δράκοι στο 90, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2. Παραμένει πάντως στην πρώτη θέση μαζί με τη Μπενφίκα. Η απουσία του Χουλκ όπως και να το κάνουμε είναι εμφανής, ναι μεν παραμένει η Πόρτο μία ομάδα με ποιότητα ειδικά στη μεσαία γραμμή αλλά θεωρώ ότι η Παρί είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω ως ομάδα. Βέβαια η Παρί δεν έχει δέσει ακόμα, για αυτό και βάζω και την κάλυψη του Χ. Σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει το ρίσκο του διπλού. Ήδη οι μπουκ έχουν αρχίσει να μαζεύουν την απόδοση του διπλού, που ήταν αρκετά γενναιόδωρη σε αποδόσεις πάνω του 3,00.

Καλή τύχη και θα τα πούμε μετά από 3-4 μέρες απουσίας και στο twitter το βραδάκι γύρω στης 22:00 θα μαι μέσα για να σχολιάζουμε τα παιχνίδια.