Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Μας τα χάλασε χτες η Παρί που ναι μεν δεν άξιζε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, η αλήθεια να λέγεται αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει την ήτττα και το γκολ που δέχθηκε στο αν ο Ζαλέ έκανε το απλό να έδιωχνε τη μπάλα αντί να κάνει λάθος πάσα έξω από τη μεγάλη περιοχή απ όπου βγήκε και η σέντρα για το γκολ. Κατά τα λοιπά ότι σχολιάζαμε χτες στο twitter έβγαινε. Σήμερα συνεχίζουμε με Europa League.

180 2 1,95
Το σημείο που παίζει όλος ο κόσμος. Το να μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε τον Παναθηναϊκό έτσι όπως τον κατάντησε ο Φερέιρα με την Τότεναμ είναι αν μη τι άλλο περιττό. Εδώ ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης, θα μπορέσει να κάνει κάτι κόντρα στην παρέα του Ντεμπελέ, του Μπέιλ, του Ντέμσει και των υπολοίπων του Βίλας Μπόας; Δεν το νομίζω. Ο Αλαφούζος αποδεικνύοντας ότι είναι παντελώς άσχετος από ποδόσφαιρο, έδιωξε από την ομάδα τον Κατσουράνη, όπου θα του πληρώσει κανονικά το φετινό συμβόλαιο. Αντί να διώξει αυτόν που παριστάνει τον προπονητή, έδιωξε τον Κατσουράνη επειδή δεν είναι αρεστός στον Πορτογάλο. Είπαμε για την κακή εικόνα του Παναθηναικού φταίει ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης και όχι τα σαπάκια που μας κουβάλησε ο Φερέιρα. Εν πάση περιπτώσει για να μην πλατειάζω μιας και για τον κομπλεξικό, τα γράφω συνέχεια στο twitter, στοιχηματικά δε μπορώ να δω πως θα σπάσει αυτό το διπλό που οι μπουκ το άνοιξα πάνω από 2,00 και τώρα τρέχουν να το μαζέψουν, θεωρώ δεδομένο ότι θα πέσει και στον ΟΠΑΠ. Το 1,95 είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά.

183 2 1,70
Την προηγούμενη αγωνιστική και ο θεός ήταν με τη Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα. Τέτοια τύχη σπάνια συναντάς σε ομάδα. Μέσα στο Λάκκο των Λεόντων, η Χάποελ έκανε μία φάση σε όλο το παιχνίδι, με το ζόρι περνούσε το κέντρο έκανε το 0-1 στο 19. Η Μπιλμπάο ισοφάρισε στο 41, είχε δύο δοκάρια πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ένα μονότερμα το παιχνίδι και η μπάλα να μη θέλει να μπει μέσα. Με τον Κίπερ Άμος να κατεβάζει ρολά. Αυτά όμως δε γίνονται κάθε μέρα, κάθε αγωνιστική. Ο πρόεδρος της ομάδας έστειλε σπίτι του τον προπονητή καθ ότι ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε στο Δ.Σ διότι ο πρόεδρος παρεμβαίνει στην ομάδα. Προπονητής αναλαμβάνει ο βοηθός του Λαντάου ο 33χρονος Μπακάρ. Η Λυών από την άλλη έχει δείξει καλά στοιχεία, ασφαλώς και δεν είναι αξιόπιστη. Ο Γκραντ θα κατεβάσει ως επι το πλείστων βασική 11αδα, με κάποιες αλλαγές. Ο Μπαστός είναι εκτός όπως και ο Γκουρκύφ. Το διπλό στο 1,70 στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,80+ κυκλοφορεί έξω.

185 2 2,05
Η Ντινιεπρ έδειξε με το καλημέρα στους ομίλους ότι δεν αστειεύεται νικώντας σχετικά εύκολα την Αιντχόφεν με 2-0, στο πρωτάθλημα έχασε 2-1 με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο εκτός έδρας από τη Σαχτάρ ενώ έπαιζε με παίχτη λιγότερο το τελευταίο 30λεπτο, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και παίζει στην έδρα της ΑΙΚ που μέτρησε 4 τεμάχια από τη Νάπολι και έχει το μυαλό της κυρίως στο πρωτάθλημα όπου τελειώνει και είναι στο -2 από την πρώτη θέση, από την Έλφσμποργκ. Το διπλό σε αποδ. γύρω στο 2,20 που κυκλοφορεί αξίζει να παιχτεί. Είναι εύλογο με βάση τη δυναμική των ομάδων.

Καλή τύχη.