Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μέρα μνήμης και περισυλλογής η σημερινή και ΟΧΙ μέρα διαμαρτυρίας στις παρελάσεις κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα δικά μας τώρα, ουδείς πήρε χαμπάρι αυτό που έγινε χτες στο παιχνίδι της Ντανφέρμλιν με την Καούντεμπιθ, ούτε καν τα livescore. Το γραφα στο twitter ότι παιχνίδι παιζόταν κανονικά, μπαίνανε γκολ και τα livescore το είχαν δώσει τελικό. Το απίστευτο όμως είναι άλλο. Ότι ο διαιτητής τραυματίστηκε και το μας δεν διεκόπη διότι έκανε το διαιτητή ένας υπάλληλος εταιρίας security. Ναι καλά διαβάζετε. Εγώ το γραφα live θα το διαβάσετε την επόμενη εβδομάδα στα έντυπα των εφημερίδων.

Κατά τα άλλα, η Κάρντιφ έριξε 4 στη Μπερνλί, η Μπέρνλι δεν έβαλε ούτε το γκολ της τιμής και χάσαμε το γκολ/γκολ. Η Κόλτσεστερ (2,60) από 0-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο δέχθηκε δύο γκολ και μας χάλασε ένα καλοπληρωμένο διπλό του 2,60. Τέλος το βράδυ δε βγήκε η έκπληξη της Νις (4,50) μέσα στην έδρα της Μονπελιέ. Αυτά σχετικά με το χθεσινό απολογισμό των προτάσεων και πάμε στα σημερινά όπου έχω καταλήξει σε δυάδα με Ιντερ και Μπιλμπάο.

326 2 1,85
Με την Ιντερ το ξέρουν και τα παιδιά στο twitter, ότι της έχω μεγάλη αδυναμία. Μας έχει καλοπληρώσει στα διπλά της και νομίζω ότι θα το κάνει και σήμερα. Η Ιντερ όπου παρουσιάζει μία αξιοθαύμαστη αμυντική λειτουργία τη στιγμή που στη μετά Μουρίνιο εποχή θύμιζε παιδική χαρά. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι όλα της παιχνίδια εκτός έδρας είναι no goal. Και αυτό οφείλουμε να το πιστώσουμε στον Στραματσάνι που κάνει καλή δουλεία. Προσωπικά θεωρώ ότι όταν μία ομάδα έχει τον Ρανόκια για μπακ δε μπορεί ποτέ να νιώθει ασφάλεια στα μετόσπισθεν. Εν πάση περιπτώσει, η Ιντερ δείχνει μία σοβαρότητα, 4 στα 4 έχει εκτός έδρας και παίζει με μία Μπολόνια που είναι από τα φαβορί για φούντο. Θυμίζω ότι το καλοκαίρι ο Ιταλός που φτιάχναμε μαζί το αφιέρωμα για την Ιταλία, η Μπολόνια είναι η ομάδα που υποστηρίζει την είχε από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό λόγω της αποδυνάμωσης του ρόστερ. Και σήμερα θα έχει και απουσίες. Πέρες, Νατάλι, Ακουαφρέσκα, ο κίπερ Κούρτσι και ο Χιμένες. Η Μπολόνια προέρχεται από δύο σερί ήττες όπου της έκαοψαν ένα καλό σερί με 3 νίκες σε 4 παιχνίδια. Οι Νερατζούρι μπορούν να διευρύνουν το σερί τους. Θετικότατη και η παράδοση στο Νταλ Αρα, 1-1-8 στα τελυταία δέκα παιχνίδια. 0-2, 1-2 για πιθανά σκορ.

349 1 1,75
Φαίνεται ότι η Μπιλμπάο αρχίζει και στρίβει. Αρχίζει να ρολάρει και δε γίνεται οι παίχτες της να ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν και που πέρσι θαυμάσαμε όλοι. Ναι μεν αποχώρησαν κάποιοι βασικοί, έγινε και η όλη ιστορία με το Γιορέντε αλλά υλικό υπάρχει και αν μη τι άλλο δεν είναι ομάδα για να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετρώντας μόλις δύο νίκες σε οχτώ παιχνίδια. Στη Βαλένθια έχασε 3-2, στο 67 έμεινε με 10 παίχτες, έπαιξε καλά μέχρι και το σημείο της αποβολής ενώ και μεσοβδόμαδα που έχασε από τη Λυών πάλι ήταν καλή και δεν άξιζε την ήττα. Είναι αυτό που έγραψα και πιο πριν ότι δείχνει να στρίβει. Παίζει με μία Χετάφε που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μία μέτρια ομάδα και μέσα στον Λάκκο των λεόντων, οι Βάσκοι μπορούν να πάρουν τη νίκη. 1,75 στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,85+ στις άλλες εταιρίες.

Καλή τύχη.