Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Εκπλήξεων συνέχεια και χτες στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Γιουβέντους να μην καταφέρνει να κερδίσει τους ψαράδες της Νόρτζελαντ και να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 81. Κάτι το οποίο φυσικά δεν περίμενα, θα μου πείτε ασχολείσαι με τα 1,30; Όχι αλλά δεν ήταν το διπλό και για πολύ παραπάνω, προσωπικά το πίστευα τόσο που το είχα επιλέξει στο ασιατικό -1,5. Πλέον με τη νίκης της Σαχτάρ επί της Τσέλσι, μία εκ των Τσέλσι και Γιουβέντους θα μείνει εκτός και πολύ φοβάμαι ότι η Γιουβέντους θα πληρώσει αυτή την αυτοκτονία στη Δανία. Από εκεί και πέρα είχαμε τη Μπαρτσελόνα να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, τη Γαλατασαράι να μένει στο 1-1 με την Κλουζ, παρ ότι οι Ρουμάνοι έπαιζαν από το α ημίχρονο με 10 παίχτες. Άλλη κηδεία αυτή. Τα υπόλοιπα νομίζω κύλησαν φυσιολογικά. Και πάμε να δούμε τα σημερινά,

154 Χ 3,25 2 3,25
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τον Ολυμπιακό αν θέλει και μετά το Δεκέμβριο να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη. Η Μονπελιέ είναι σε τραγική κατάσταση, δε λέει να σηκώσει κεφάλι και ήδη βρίσκεται στη 16η θέση του championnat, με μόλις δύο νίκες σε οχτώ αγωνιστικές. Και σκέφτομαι πόσο πιο ιδανικές θα μπορούσαν να ήταν οι συνθήκες για να πετύχει κάτι καλό ο Ολυμπιακός. Βέβαια θα μου πείτε ότι ο Ολυμπιακός έχει την τάση στην Ευρώπη να ανασταίνει και πεθαμένους. Ναι συμφωνώ, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε θα ισχύσει και σήμερα αυτό. Λέμε για τη Μονπελιέ ότι είναι σε τραγική κατάσταση αλλά και ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι οπαδοί του Ολυμπιακού το ξέρουν καλύτερα από εμάς εξού και τα γιουχαρίσματα. Το να νικάει στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι της πλάκας δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Τα σπουδαία είναι σήμερα όπου αν χάσει νομίζω λέει και αντίο στην Ευρώπη. Προφανώς η απουσία του Ιμπαγάσα είναι σημαντικότατη ενώ Σιόβας και Φετφατζίδης είναι επίσης εκτός. Ο Ζαρντίμ ξέρει ότι είναι το κρισιμότερο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και πρέπει να μη χάσει. Αμφότερες οι ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει αν μη τι άλλο έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του. Σε όποια κατάσταση και να είναι η Μονπελιέ δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.

155 2 1,45
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου, πολύ μέτρια ομάδα και εντός έδρας δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη δυναμική τη στιγμή που στο πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο είχε δεν είχε πέντε χιλιάδες θεατές. Από την άλλη η Παρί προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Πόρτο με 1-0. Το σκορ την κολακεύει αφάνταστα, μιας και ήταν κάκιστη. Ασχέτως αν είχαμε επιλέξει το διπλό της σε αποδ. 3,60+. Τα σωστά να λέγονται. Σήμερα όμως νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι όπως και να το κάνουμε η διαφορά είναι χαώδης ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Ιμπρα μόνος του μπορεί να το καθαρίσει το παιχνίδι.

157 1 1,45
Οι Δράκοι μετράνε το δύο στα δύο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν εύκολα 1-0 την Παρί και ήδη έχουν πάρει κεφάλι στον όμιλο. Το Σάββατο έκανε προπόνηση για το κύπελλο κόντρα στη Σάντα Εουλάλια, νίκησε 1-0 με τον Περέιρα να βάζει τα δεύτερα. Συνεπώς η Πόρτο είναι ξεκούραστη. Για το πρωτάθλημα, προ δύο εβδομάδων είχε νίκησει εύκολα 2-0 τη Σπορτινγκ, κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν και 5-0 αφού το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν ένα μονότερμα για την Πόρτο. Συνεχίζει αήττητη τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και μέσα στο Ντραγκάο είναι το αφεντικό της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Η οποία θα έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών, προέρχεται από δύο σερί ήττες ενώ ο Μπλαχίν λόγω προβλήματος υγείας θα επανέλθει στους πάγκους στις αρχές Νοεμβρίου. Το line στην Ασία έχει μεταβληθεί από το -0,5 στο -1 ενώ πτωτικά κινείται και η απόδοση του άσσου στα γραφεία στοιχημάτων.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού το βραδάκι στο twitter.