Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Έχει καταντήσει λίγο κλισέ αυτό που θα πω, αλλά κουπόνι που ακολουθεί μετά από παιχνίδια των εθνικών ομάδων και στα καπάκια να έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ. Προσωπικά έχω καταλήξει στην ακόλουθη τριάδα,

156 2 2,00
Επιστροφή του Έβανς στον πάγκο για τη Ρόδεραμ μετά από την τιμωρία των 6 αγωνιστικών. Η Ρόδεραμ πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θεψρούταν ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, ομάδα με καλό ρόστερ και το κυριότερο με χρήμα. Για ατό εξάλλου πήγε και ο γουρουνομούρης εκεί. Θεωρώ δεδομένο βάσει του ρόστερ της, ασχέτως αν είναι τώρα στη 13η θέση ότι θα ανέβει. Το γεγονός ότι ο Έβανς έλειψε από τον πάγκο στοίχισε στην ομάδα, μετρώντας (2-2-2), ήδη οι οπαδοί της Ρόδεραμ έχουν αρχίσει και στραβώνουν ειδικά μετά το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Σάουθεντ. Τα περιθώρια για τον Έβανς αρχίζουν και στενεύουν. Το ξέρει καλά και ο ίδιος και για αυτό έδωσε το σύνθημα της νίκης στο σημερινό παιχνίδι. Το timing είναι καλό καθ ότι βρίσκει την Ολντερσοτ που είναι σε τραγική κατάσταση. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, με πέντε σερί ήττες. Όλα κι όλα δύο γκολ έχει πετύχει εντός έδρας αλλά μην ξεγελιέστε δεν νομίζω ότι θα πέσει. Θεωρώ ότι υπάρχουν χειρότερες ομάδες από την Ολντερσοτ. Το διπλό είναι δυαράκι στον ΟΠΑΠ, 2,20 έξω.

184 2 1,70
Το διπλό της Χάκεν το έχω γράψει στο twitter από την Τετάρτη το βράδυ όταν και άρχισα να μελετάω το κουπόνι του Σ/Κ. Είναι από τις λίγες (επιλεγμένες) φορές που το έχω κάνει αυτό, να πω σημείο 4 μέρες πριν. Βρισκόμαστε 4 στροφές πριν το φινάλε στη Σουηδία με τη Χάκεν να είναι στο -2 από την κορυφή ενώ την κυνηγάνε η Μάλμε και η ΑΙΚ σε απόσταση αναπνοής. Όπως καταλαβαίνετε τα περιθώρια γκέλας είναι ανύπαρκτα. Αν σήμερα χάσει νομίζω ότι θα έχει θέμα. Η Χάκεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκει δίχτυα για πλάκα έχει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και παίζει με μία Μιάλμπι που είναι στη μέση της βαθμολογίας, σωσμένη ως προς τον απευθείας υποβιβασμό καθ ότι Έρεμπρο και Γκάις μας έχουν κουνήσει ήδη μαντίλι για τη superettan αλλά είναι στο +6 από τη Σούντσβαλ που είναι στα πλέι αουτ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και πάμε με το διπλό, που έξω κυμαίνεται στο εύλογο, και όχι δίκαιο όπως λένε κάποιοι , 1,80. (Όπως μας λέγανε και οι καθηγητές στο παν/μιο δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες τιμές. Υπάρχουν εύλογές και μη εύλογες.)

228 goal/goal 1,65
Αμφότερες οι ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά η Σεντ Ετιεν πριν τη διακοπή έχει πιάσει φουλ ρυθμό. Τρώει και δέχεται γκολ εύκολα η Νις, 7 σερί γκολ/γκολ ενώ και η Σεντ Ετιέν βρίσκει δίχτυα εύκολα. Από τη μία ο Τσβιτανιτς για τη Νις και ο Ομπαμπεγιάνγκ από τη Σεντ Ετιεν μπορεί να μας πληρώσουν στο γκολ/γκολ. Για να σας είμαι ειλικρινής θα ήμουν πιο ζεστός, αν δεν ήταν παιχνίδι στη Γαλλία αλλά φαίνεται λογική επιλογή. 1,65 στον ΟΠΑΠ, 1,80 κατά μ.ο στις άλλες εταιρίες.

Καλή τύχη.