Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πέρασε χθες η δυάδα καθ ότι το Πόρτσμουθ Κρου που ήταν 2-0 από το 17, έληξε στο 2- 0 και δεν ήρθε ποτέ ούτε το over που είχαν παίξει αρκετοί ούτε το γκολ/γκολ που είχαμε επιλέξει. Αντίθετα η Μπορνμουθ στο ντεμπούτο του Χάουι στον πάγκο νίκησε 2-0 τη Λέιτον και μας προσέφερε έναν καλό άσσο. Από εκεί και πέρα το σημερινό menu, είναι ασφυχτικά μικρό, μία δυάδα έχω και σήμερα επιλέξει,

214 1 1,50
Η Βερόνα προέρχεται από την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα, παρ ότι προηγήθηκε, από την Πάντοβα χάρη στη γκάφα του Μόρα στη φάση του δεύτερου γκολ για την Πάντοβα. Η Βερόνα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο, έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας 4-3-1 και παίζει με μία Γκροσέτο που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογία δεν αναμένουμε πολλά πράγματα φέτος αν και δε νομίζω να υποβιβαστεί. Η Βερόνα πιστεύω ότι θα αντιδράσει με το δέοντα τρόπο μετά την ήττα από την Πάντοβα και παρ ότι έχει τρεις απουσίες λόγω διεθνών υποχρεώσεων νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι κόντρα σε μία Γκροσέτο, που ούτως η άλλως μακριά από την έδρα της δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το 1,50 είναι οριακά αποδεκτό, η fair τιμή λίγο γύρω στο 1,60. Στην Ασία έχουμε αλλαγή στο line από το -0,75 στο -1 για τη Βερόνα.

224 1 1.80
Η λέξη χάος τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά δε ξέρω αν επαρκεί για να περιγραφεί η κατάσταση που επικρατεί στη Χέρκουλες. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα, με τους οπαδούς να τα έχουν βάλει με τη διοίκηση. Ο Μαντία συνεχίζει στον πάγκο, χωρίς να πιστεύει κανένας σε αυτόν, η ομάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Εκτός έδρας δεν έχει πετύχει ούτε γκολ και σαν να μην έφταναν όλα αυτά απόψε κόντρα στη Σαμπαντέλ θα έχει μία ντουζίνα διαθέσιμους παίχτες από την πρώτη ομάδα καθ ότι έχει πολλές απουσίες. Από την άλλη η Σαμπαντέλ ναι μεν προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τη Πονφεραντίνα εν τούτοις δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το σκορ, ενώ την αδίκησε και ο διαιτητής την άφησε με 10 παίχτες και δόθηκε και πέναλτι στη Πονφεραντίνα. Από την αρχή της σεζόν έχει δείξει καλά στοιχεία ενώ μέσα στην έδρα της έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις. Όλα τα δεδομένα που έχουμε συνηγορούν στον άσσο. Στην Ασία έχουμε αλλαγή στο line από το -0,25 στο -0,5.

Καλή τύχη.