Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, σε μία αγωνιστική γεμάτη φαβορί και με τις αποδόσεις να μην έχουν κάποια στοιχηματική αξία. Η Εθνική μας μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή μέσα στη Λετονία όπου και μας πλήρωσε, απόψε αντιμετωπίζει τη Λιθουανία στο Καραισκάκη για να κάνει το 2 στα 2. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το παιχνίδι η Λιθουανία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, με ένα πιθανό σκορ 2-0 και αν προηγηθούμε νωρίς (λέμε τώρα) άντε να πάμε και 3-0.

104 2 1,85
Το Ισραήλ τα βρήκε σκούρα στο Αζερμπαϊτζάν, παρ ότι προηγήθηκε στο 50 0-1, δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 76. Εν πολλοίς δίκαιο το αποτέλεσμα, καθ ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι , μέχρι το γκολ του Ισραήλ αλλά από εκεί και ύστερα κυριάρχησε το Αζερμπαϊτζάν. Αποτέλεσμα που φυσικά κάθε άλλο παρά καλό θεωρείται για το Ισραήλ με την κριτική στον Γκούτμαν όλο και να αυξάνεται. Σήμερα θα προβεί σε αρκετές αλλαγές ενώ όπως φαίνεται θα αλλάξει και το σύστημα σε 4-3-3. Με Μπεναγιούν, Χεμέντ και Εζρά η επιθετική τριπλέτα. Από την άλλη η Ρωσία μπήκε με το δεξί στα προκριματικά νικώντας 2-0 την Β. Ιρλανδία. Επαγγελματική νίκη για της Ρώσους, δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους αλλά πήραν αυτό που ήθελαν στο επίσημο ντεμπούτο του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της Ρωσίας. Το παιχνίδι όμως κόντρα στους Β. Ιρλανδούς δεν προσφέρεται για συμπεράσματα και το πραγματικό τεστ για τον Καπέλο είναι το σημερινό στο Ισραήλ όπου πέραν όλων των άλλων οι Ρώσοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τη ζέστη καθ ότι μη συνηθισμένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Απουσίες δεν υπάρχουν και παρ ότι το Ισραήλ θέλει απεγνωσμένα τη νίκη, πάω με το διπλό αναμένοντας μία ακόμα επαγγελματική νίκη της Αρκούδας. Δε θα έρθει εύκολα πάντως, 0-1, 0-2.

130 1 1,40
Αναμένω αντίδραση από την Ουρουγουάη μετά τη τέσσερα από την Κολομβία, όπου η προσγείωση ήταν ανώμαλη μετά από 18 παιχνίδια χωρίς ήττα και θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και κόντρα στον Ισημερινό μπορεί να το κάνε. Ο Ισημερινός ναι μεν κέρδισε 1-0 τη Βολιβία αλλά δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του και δυσκολεύτηκε αρκετά. Ο άσσος βέβαια μόλις στο 1,40. Στην Ασία έχουμε αλλαγή στο line από το -1 στο -1,25.

Αυτά προς το παρόν, και φυσικά η βραδιά θα έχει και πολύ live betting στο twitter, όπως σχεδόν κάθε μέρα με όλη την παρέα εκεί.