Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Update 12:50

Πολύ καλά κύλησε η χθεσινή μέρα, πέρασαν πολλά σημεία ειδικά στην Αγγλία και με καλές αποδόσεις. 3 στα 4 είχαμε στα προτεινόμενα σημεία, πέρασε το διπλό της Φούλαμ (2,55), ο άσσος του Λεβαδειακού (2,00) και το διπλό της Παρί (1,55). Αλλά δυστυχώς χάσαμε το γκολ/γκολ στο Γιορκ Τσέλντεναμ (1,45). Πάμε στα σημερινά,

333 2 2,00
Το διπλό της Ρόμα ήταν το βασικό μου bet για σήμερα αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε τα ξημερώματα με απόφαση του Νομάρχη του Κάλιαρι εξαιτίας του γεγονότος ότι η Κάλιαρι ζήτησε από τους οπαδούς της να πάνε κανονικά στο γήπεδο στο Ις Αρένα παρ ότι αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τους θεατές, λόγω των έργων που γίνονται.

348 2 1,75
Καταρχήν να πούμε ότι το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο στην Άγκυρα λόγω έργων ανακαίνισης στο δικό της γήπεδο. Η νεοφώτιστη Ελαζίνγκσπορ μετρά μία ισοπαλία αυτή της πρεμιέρας με τη Φενέρμπαχτσε και έκτοτε μετρά τρεις σερί ήττες χωρίς καν να βάλει γκολ. Από την άλλη η διακοπή έκανε καλό στη Μπούρσασπορ, του Μπελούτσι, και νίκησε με ανατροπή 4-1 την Καρντερμίρ Καραμπούκ. Η Μπούρσασπορ έχει φιλοδοξίες, διαθέτει καλή ομάδα ενώ ντεμπούτο έκανε την προηγούμενη αγωνιστική ο Τουνσάι Σανλί που αποκτήθηκε από τη Μπόλτον. Η απόδοση του διπλού έχει πέσει αισθητά, πλέον κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ, στο 1,75 το διπλό. Πολύ σημαντική η αλλαγή του line στην Ασία από το -0,25 στο -0,75. Το σημειώνουμε αυτό.

362 Χ 2,95 2 2,65
Ο ΟΦΗ προέρχεται από την ήττα με τον Πανιώνιο με 2-1, σε ένα παιχνίδι που είχαμε τρια (!!!) αυτογκόλ. Δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι που να έχουν μπει μόνο τόσα αυτογκολ. Ειδικά το πρώτο που έφαγε ο ΟΦΗ ξεπερνάει τα όρια του γελοίου. Ο Αναστόπουλος βέβαια έριξε κάτι μπινελίκια στο διαιτητή θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας του για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι. Γενικότερα πάντως το κλίμα στον ΟΦΗ δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Από την άλλη τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ έχουν όρεξη, βγάζουν πάθος και για τα δεδομένα που έχει φτάσει πλέον η ΑΕΚ, η εμφάνιση με τον ΑΡΗ στον ΟΑΚΑ θεωρείται καλή. Βέβαια άπαντες στην ΑΕΚ αναμένουν τις διοικητικές εξελίξεις με τους Χάρις και Βιντιάδη. Αν και σε αυτή την ΑΕΚ δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη, αξίζει νομίζω το ρίσκο σε αποδόσεις αουτσάιντερ η ΑΕΚ.

391 1 1.55
Το θηρίο δείχνει να ξυπνάει, η Σάο Πάολο πρέπει να κάνει ένα καλό ντεμαράζ έτσι ώστε να βγει στο Λιμπερταδόρες. Η Σάο Πάολο έκανε το μεταγραφικό μπαμ αποκτωντας τον Γκάνσο από τη Σάντος με τους οπαδούς να είναι κάτι παρά πάνω από ενθουσιασμένοι. Ο Λούκας Μόουρα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μέσα στο Μορουμπί κόντρα στην Κρουζέιρο που θα έχει σημαντικές απουσίες είναι το φαβορί. Η Σάο Πάολο εντός έδρας μετρά (9-1-2). Σήμερα δίνεται ως αμφίβολος ο Λουις Φαμπιάνο αφού είχε κάποιες ενοχλήσεις από το μεσοβδόμαδο φιλικό παιχνίδι με την Αργεντινή.  Με η χωρίς Λουις Φαμπιάνο η Σάο Πάολο μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Στην Ασία έχουμε αλλαγή στο line από το -0,75 στο -1 για τη Σαο Πάολο.

Καλή τύχη.