Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Απίστευτο ξενέρωμα χτες με την Ακισαρσπορ να ισοφαρίζει την Καισερισπόρ στο 94, με πέναλτι τη στιγμή που η Καισερισπόρ σε όλο το παιχνίδι έχει χάσει τα άχαστα, πολλές κλασσικές ευκαιρίες και να μη θέλει η μπάλα να μπει μέσα. Ένα παιχνίδια αντί να έρθει 5-0, 6-0 έληξε 1-1 με πέναλτι στο 94. Έγραφα και στο twitter καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τις ευκαιρίες που έχανε η Καισερισπόρ και ανέφερα ότι ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και δυστυχώς όπερ και εγένετο. Η Μίλαν που έγραφα ότι ήταν στοιχηματική ευκαιρία, πέρασε έχοντας σε τρελά κέφια τον Πατσίνι με 3-1 από την έδρα της Μπολόνια, πιο δύσκολα απ όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ενώ η έκπληξη της Βαλενσιέν δεν βγήκε καθ ότι ηττήθηκε από τη Λυών με 3-2. Πάμε στα σημερινά,

342 1 1,90
Σίγουρα η Μπιλμπάο δεν είναι σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Η αποδυνάμωση του ρόστερ συνεχίστηκε με τη φυγή του Χάβι Μαρτίνρθ που πήγε στη Μπάγερν με τους Βάσκους να βάζουν 40 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους. Και τώρα ψάχνουν να βρουν πως θα τα ξοδέψουν, ο Μπιέλσα βέβαια παραμένει απαισιόδοξος αφού και φέτος θα πρέπει να βγάλει λαγούς από καπέλα. Ο Γιορέντε πάντως παρέμεινε στους Βάσκους, το κατά πόσο θα παίζει είναι ένα θέμα. Σήμερα πάντως είναι τραυματίας. Την προηγούμενη βδομάδα η Μπιλμπά μέτρησε 4 τεμάχια από την Ατλέτικο που την έκανε να μοιάζει σαν ομάδα β κατηγορίας. Από την άλλη η Βαγιαδολίδ, όντας νεοφώτιστη, έχει κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα έχει κάνει το δύο στα δύο αλλά με πολλές δόσεις τύχης ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λεβάντε. Υπό άλλες συνθήκες ο άσσος μέσα στο Σαν Μαμές δε νομίζω να πλήρωνε πάνω από 1,65-1,70 και τώρα λόγω της κατάστασης των δύο ομάδων πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ, 2,00+ έξω. Θεωρώ ότι μετά και από τη σφαλιάρα που έφαγε από την Ατλέτικο η Μπιλμπάο θα ξυπνήσει, αν και αποδυναμωμένη, και σε τέτοιες τιμές μας κάνει ο άσσος. Φυσικά ας μην έχουμε οφθαλμαπάτες ότι θα πάρει εύκολα το παιχνίδι η Μπιλμπάο.

404 2 2,40
Η Παρί έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη Γαλλία όπου ακόμα δεν έχει πετύχει καν νίκη. Και κόντρα σε ομάδες τύπου Αζαξιό, Λοριάν και Μπορντό. Την έχω παρακολουθήσει σε όλα της τα παιχνίδια και μόνο εικόνα ομάδας δε θυμίζει. Ειδικά στο παιχνίδι με τη Μπορντό ήταν κάτω του μετρίου. Και είχε πέσει όλος ο κόσμος σε αυτό το 1,50 του άσσου. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά τι γινόταν στο twitter, χαμός κυριολεκτικά. Και εγώ μαζί με την υπόλοιπη παρέα εκεί στο twitter τιμήσαμε τον άσο στο live, εκεί όπου είχε αξία. Γιατί κάνω αυτή την εισαγωγή; Διότι σήμερα βλέπω την Παρί αυτσάιντερ(!!!), οι εταιρίες άνοιξαν το διπλό κοντά στο 2,75 κόντρα στη Λιλ που ναι μεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά μην ξεχνάμε ότι σε σχέση με πέρσι είναι αποδυναμωμένη. Επίσης θα έχει και κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη όπου πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη της με 2-0. Αν το παιχνίδι γινόταν την πρώτη αγωνιστική η απόδοση του διπλού και με όλο το θόρυβο γύρω από τις μεταγραφές της Παρί, νομίζω ότι δε θα ξεπερνούσε το 2,00. Συνεπώς είναι ένα είδος στοιχηματικής ευκαιρίας. Ναι μεν η Παρί δε βλέπεται, έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τον Ιμπραίμοβιτς αν δείχνει απομονωμένος αλλά δε γίνεται αυτή η ομάδα να μην πάρει περίπατο το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χημεία και να δέσει, βάλτε ότι μεσοβδόμαδα είχαμε και την εμφάνιση του Σεύχη που τόσες εκατοντάδες εκατ. ευρώ έχει δώσει ο άνθρωπος για να μην μπορεί να κερδίσει ούτε την Αζαξιό! Το μήνυμα το πήραν άπαντες και πρώτος απ όλους ο Αντσελότι. Το ντέρμπι κόντρα στη Λιλ προσφέρεται για ένα καλό come back. Φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι εμπιστεύεσαι την Παρί; Σε τέτοιες αποδόσεις ΝΑΙ και ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το σκεπτικό μου.

Εκτός κουπονιού

Ουκρανία: Βολίν Μέταλιστ 2 (1,50 κατά μ.ο)

Ρουμανία: Βιτορούλ Βασλούι 2 (1,70 κατά μ.ο)

Καλή τύχη.