Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Χτες λόγω ενός θέματος που είχα δεν κατέστη δυνατό να ανεβάσω στήλη με προτάσεις αλλά ούτως ή άλλως δεν θα είχα και πολλά να πω. Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει το Europa League, με τον Παναθηναϊκό του κομπλεξικού Φερέιρα να ταξιδεύει στο Μάριμπορ και πάμε να δούμε μία δυάδα που έχω κρατήσει από το σημερινό πρόγραμμα.

172 Χ 3,60 2 4,75
Θεωρώ κάπως δυσανάλογες τις αποδόσεις, δε γίνεται η Κοπεγχάγη να παίζει με τη Μόλντε και να δίνει 1,60. Τη στιγμή μάλιστα όπου η Μόλντε πήρε παλικαρίσια πρόκριση κόντρα ση Χέρενφεν με δύο νίκες, με τον Σόλσκιερ να έχει δημιουργήσει μία καλοδουλεμένη ομάδα που φουλάρει και φέτος για το πρωτάθλημα στη Νορβηγία, όντας ισόβαθμη στην πρώτη θέση με τη Στρόμγκοτσεντ. Και με τη φετινή Κοπεγχάγη που κάθε άλλο παρά να έχει εντυπωσιάσει με τις έως τώρα εμφανίσεις της. Το Σάββατο πάντως πήρε νίκη ψυχολογίας με ανατροπή επί της Νόρτζελαντ χάρη στα γκολ στο 72 του Βερτόκελε και στο 79 του Κορνήλιους. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείω η Μόλντε να κάνει την έκπληξη και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Πάρκεν. Και εν πάση περιπτώση, αυτό το 1,60 του άσσου δεν εμπεριέχει κάποια στοιχηματική αξία, ασχέτως του αν επαληθευτεί ή όχι.

177 2 2,40
Ξεκινώντας με τις αποδόσεις, αρχικά οι μπουκ είχαν δώσει οριακό φαβορί την Ουντινέζε γύρω στο 2,40 και την Ανζί γύρω στο 2,80. Πλέον όμως η κατάσταση έχει έρθει τούμπα με οριακό φαβορί την Ανζί, κάτι που είναι το πλέον λογικό.
Ο πάμπλουτος Σουλειμάν Κερίμοφ, ο πρόεδρος της Ανζί, έχει δαπανήσει δεκάδες ή μάλλον εκατοντάδες εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει την Ανζί πρωταγωνίστρια εντός και εκτός συνόρων Ρωσίας. Ο Κερίμοφ δε δίστασε να δώσει 20 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Ετό προκείμενου αν τον πείσει και να αφήσει την Ιντερ για χατίρι της Ανζί. Με τον Καμαρουνέζο να γίνεται ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Να φέρει παίχτες όπως ο Ζιρκόφ, ο Μπουσουφά, ο Λας Ντιαρά, ο Ζοάο Κάρλος, ο Τραορέ κ.α Ενώ στον πάγκο κάθεται ο πανέξυπνος Γκους Χίτινγκ. Στο πρωτάθλημα είναι στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς και προέρχεται από την εύκολη νίκη με 5-2 κόντρα στην Κράνοτσαρ. Φυσικά και στοχεύει να πάει όσο υψηλότερα μπορεί στο Europa και θέλει να μπει με το δεξί στους ομίλους. Στα αγωνιστικά μόνο ο κιπερ Γκαμπούλοφ είναι εκτός. Από την άλλη έχουμε κατήφεια, μιζέρια και γενικότερα ένα κλίμα απογοήτευσης στην Ουντινέζε μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπράγκα. Η Ουντινέζε που κάθε χρόνο πούλαγε ότι καλύτερο διέθετε, με τον Γκουιντολίν να βγάζει λαγούς από καπέλα κάθε χρόνο και να κάνει αξιοπρεπέστατη πορεία κόντρα στα μεγαθήρια του Καμπιονάτο, πολεμώντας με σφεντόνες. Φέτος όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ίσως και ο ίδιος να βαρέθηκε την όλη κατάσταση, έχει φανεί αυτό και από τις δηλώσεις του πριν και μετά το παιχνίδι με τη Μπράγκα. Ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει, την Κυριακή παρ ότι προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο Φρίουλι κατάφερε και ισοφαρίστηκε σε 2-2 μέσα σε 7 λεπτά. Ο Γκουιντολίν σήμερα θα προβεί και σε κάποιες αλλαγές, με τον Ντι Νατάλε μάλλον να μένει στον πάγκο. Απ όποια πλευρά και αν το δούμε, το διπλό σε αποδ. 2,40-2,50 αξίζει να παιχτεί. Τόσο απλά…

Καλή τύχη και φυσικά θα τα πούμε και στο twitter το βράδυ με live betting