Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Θυμίζοντας ότι μεσοβδόμαδα έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λίγκ με ότι αυτό συνεπάγεται, αφήνω τους περιττούς προλόγους και περνάω κατευθείαν στην ουσία.

166 1 1,85
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της Σάντερλαντ να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από το 4 στα 4 που έχει σε ισοπαλίες. Η ομάδα του Ο Νιλ είναι εξαιρετικά άτυχη καθ ότι έχει προηγηθεί και στα τρία τελευταία παιχνίδια και εν τούτοις δεν έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο. Διαθέτει ρόστερ με ποιότητα, είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να ρολάρει η ομάδα και μέσα στο Στάδιο του Φωτός κόντρα σε μία μετριότατη Γουίγκαν μπορεί να κάνει την πρώτη της νίκη. Τη Γουίγκαν την κόντραρα και την προηγούμενη βδομάδα με τη Φούλαμ και καλοπηρωθήκαμε το διπλό της Φούλαμ σε αποδ. 2,55. Μεσοβδόμαδα πέτυχε σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Γουεστ Χαμ με 4-1 και ουσιαστικά ήταν η νίκη που έψαχνε η Γουίγκαν για να ανέβει το ηθικό της ομάδας. Αλλά σήμερα νομίζω ότι δεν έχει τύχη μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ. Συνεπώς πάμε με τον άσσο. 1,85 στον ΟΠΑΠ δυαράκι στις περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού.

272 1 1,95
Φυσικά και δεν περιμένω, έναν εύκολο άσσο. Παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ και πιθανόν μέχρι να μπει να μας βγάλει τη ψυχή. Η Νις είναι σε καλή κατάσταση φαίνεται ότι αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, δύσκολα χάνει και δύσκολα κερδίζει και παραδοσιακά εντός έδρας είναι δυνατή. Την είχα δει και στο παιχνίδι με τη Μπρεστ όπου έκανε εκπληκτικό β ημίχρονο και καθάρισε εύκολα το παιχνίδι με 4-2. Από την άλλη η νεοφώτιστη Μπαστιά, ενώ ξεκίνησε με 2 σερί νίκες επί της Σοσο και της Ρεμς έκτοτε πήρε την κάτω βόλτα. 4 σερί ήττες έχοντας δεχθεί 13 γκολ. Άμυνα που μπάζει από παντού, μεσοβδόμαδα πάντως απέκλεισε τη Μετς για το Λιγκ Καπ με 3-0. Έστω και οριακά πάμε με τον άσσο. 2,20 κυκλοφορεί στις περισσότερες εταιρίες, στο λίγο 1,95 ο ΟΠΑΠ.

279 Χ 3,45 2 3,65
Κλείνω με μία έκπληξη όπου ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική των αποδόσεων. Πως γίνεται να δίνεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ η Τβέντε, τη στιγμή που έχει το απόλυτο 6 στα 6 και ο Άγιαξ έχει μόλις 3 νίκες στο ίδιο διάστημα. Και είναι φανερό ότι ο Αίαντας δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σημειώστε επίσης ότι ο Αγιαξ έχει παιχνίδι και με τη Ρεάλ, τη στιγμή που και η Τβέντε έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά με τη Χέλσινμποργκ. Τον Άγιαξ τον είδα και με τη Ντεν Χααγκ όπου ήταν μετριότατος και ιδιαίτερα φλύαρος στο α ημίχρονο. Στο β ημίχρονο βελτιώθηκε και ισοφάρισε σε 1-1. Από την άλλη η Τβέντε είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πέραν του απόλυτο σε νίκες που έχει, παίζει και καλή μπάλα ενώ μεσοβδόμαδα ο ΜακΛάρεν ξεκούρασε παίχτες στο κύπελλο ώστε να τους έχει φρέσκους για το αποψινό παιχνίδι. Πάμε στην κόντρα, άσσος του 1,70 δεν προκύπτει και ας κερδίσει ο Αγιαξ 4-0. Άλλη η λογική του ΠΡΟ ΠΟ και άλλη του στοιχήματος.

Καλή τύχη.