Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το κουπόνι του Σ/Κ, δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα και επί της ουσίας έχω καταλήξει στην ακόλουθη τετράδα.

175 2 2,55 Χ 3,25
Ξεκινώ με τις αποδόσεις τις οποίες θεωρώ κάπως δυσανάλογες καθ ότι πριν το παιχνίδι ανέμενα αυτές να ήταν μοιρασμένες ή να είχαν οριακό φαβορί τη Φούλαμ. Αντ αυτού η Γουιγκαν είναι το φαβορί με το διπλό της Φούλαμ να παίζεται γύρω στο 3,00. Δεν λέω ότι το παιχνίδι είναι εύκολο για τη Φούλαμ, κάθε άλλο. Αλλά βλέπω μία Φούλαμ όπου με τις προσθήκες που έκανε να δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να νικά εύκολα με 3-0 την Γουεστ Μπρόμιτς, με τον Μπερμπάτοφ να σκοράρει δύο γκολ στο ντεμπούτο του και από την άλλη μία μετριότατη Γουίγκαν όπου μόλις έφαγε το πρώτο γκολ από τη Γιουνάιτεντ κατέρρευσε και έχασε με 4-0. Η Γουίγκαν που σε σχέση με πέρσι είναι αποδυναμωμένη. Νομίζω ότι το διπλό, ίσως με μία κάλυψη στο Χ για τους πιο συντηρητικούς, αξίζει το ρίσκο.

200 goal/goal 1.45
Η Γιορκ σκοράρει για πλάκα, μετρά 7 σερί γκολ/γκολ και τα πέντε από τα έξι παιχνίιδια της ήρθαν στο over. Από την άλλη και η Τσέλντεναμ το χει το γκολ, όχι με την ίδια ευκολία πάντως. Νομίζω ότι θα βρουν δίχτυα αμφότερες οι ομάδες.

246 1 2,00
Την προηγούμενη βδομάδα όλοι είχαμε πέσει πάνω στον άσσο του Λεβαδειακού με τη Βέροια. Ο Λεβαδειακός να χάνει τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, να χάνει πέναλτι, να έχει δοκάρια, η Βέροια να τελειώνει με 8 παίχτες το παιχνίδι αλλά η μπάλα να μη θέλει να μπει μέσα και να μένει το 0-0 ως τελικό σκορ. Ο Λεβαδειακός που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και το Χ με τη Βέροια και η ανάγκη για νίκη στο αποψινό παιχνίδι είναι προφανής. Ο Πανιώνιος από την άλλη κάνει πορεία πρωταθλητισμού έχοντας κάνει τρία στα τρία. Την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε δύο αυτογκόλ. Ειδικά το πρώτο από τα πιο γελοία αυτογκόλ. Να σημειώσουμε ότι και το γκολ του ΟΦΗ ήταν με αυτογκολ. Ενδεχομένως ο Ελευθερόπουλος με τους πιτσιρικάδες να έχουν άστρο. Όπως και να έχει πάμε με τον έμπειρο Λεβαδειακό, ελπίζοντας να μην έχει την ίδια γκίνια. Η αποδ. του άσσου πέφτει πολύ, έχει πέσει κάτω και από το 2,00 του ΟΠΑΠ και αναμένω και ο ΟΠΑΠ να ρίξει την απόδοση.

247 2 1,55
Η Παρί φαίνεται σιγά σιγά να ρολάρει, να βρίσκουν χημεία οι παίχτες. Πέτυχε δύο σερί νίκες στο Championnat ενώ την Τρίτη νίκησε εύκολα με 4-1 τη Ντιναμό Κιέβου και μπήκε με το δεξί στον όμιλο. Ο Ιμπρα αναδεικνύεται σε ηγέτη της ομάδας. Είναι προφανές ότι όταν αυτή η ομάδα πιάσει ρυθμό, θα πάρει δια περιπάτου το πρωτάθλημα καθ ότι το ρόστερ της είναι πολλά επίπεδα πάνω απ όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Η Μπαστιά από την άλλη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αν η Παρί παίξει σοβαρά λογικά θα φύγει με το διπλό από την Κορσική.

Καλή τύχη.