Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Το μόνο σημείο που κράτησα χτες σε ένα αδιάφορο πρόγραμμα δεν πέρασε καθ ότι η Έβερτον αποκλείστηκε με 2-1 από τη Λιντς. Τεράστια έκπληξη δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης της Έβερτον, με τον Μόγιες να κατεβάζει μίγμα βασικών και αναπληρωματικών. Στο α ημίχρονο τραγική, αγνώριστη θα έλεγα. Δέχθηκε το γκολ μόλςι στο τέταρτο λεπτό. Αντίθετα στο β' ημίχρονο πίεσε, έγιναν και διορθωτικές κινήσεις από τον Μόγιες αλλά το γκολ του Αουστίν στο 70', που κάνει το 2-0 ήταν πραγματική μαχαριά. Ένα γκολ που προήλθε από έξυπνη κομπίνα σε φάουλ με πάσα στον αμαρκάριστο Αουστίν από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει, η μπάλα περνάει από ένα σωρό πόδια και καταλήγει στα δίχτυα και κάπου εκεί η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος. Στο 81' ο Ντεστίν μείωσε σε 2-1. Αυτά όσον αφορά την Έβερτον και πάμε στα σημερινά,

162 2 1,85
Η Ιντερ Τούρκου παράμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και διατηρήθηκε στο +2 από την Ελσίνκι μετά και την ισοπαλία στο μεταξύ τους κυριακάτικο ντέρμπι. Το πρωτάθλημα της Φινλανδίας οδεύει προς την ολοκλήρωση του, έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία, απομένουν 6 αγωνιστικές και εδώ που έφτασαν τα πράγματα κάθε γκέλα για την Ιντερ Τούρκου θα της κοστίσει. Και με δεδομένο ότι η Ελσίνκι θα το καθαρίσει το εντός έδρας εύκολο παιχνίδι με τη Γιαρό, αν η Ιντερ Τούρκου θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση πρέπει να το πάρει το αποψινό παιχνίδι. Η Γιβάσκιλα από την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, εντός έδρας μετρά (5-1-7), λείπει και ο πρώτος της σκόρερ και συνεπώς πάμε με το διπλό.

196 2 2,25
Ναι, σήμερα πάμε με Ιντερ όπως και πέρσι σε αποδόσεις. του 2,50 και πάλι μας είχε πληρώσει. Την Ιντερ ξέρετε ότι πάντα σε τέτοιες αποδόσεις την κυνηγάω. Η Ιντερ όπου την Κυριακή έχασε μέσα στο Μιλάνο από τη Σιένα με 0-2 και ειλικρινά έχω μείνει με την απορία γιατί ο Ρανόκια πρέπει να παίζει βασικός. Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η Ιντερ φέρει ευθύνη. Μέσα στο Μεάτσα η Ιντερ ακόμα δεν έχει νίκη, συνολικά 0 στα 5, συμπεριλαμβανομένου και του Europa League. Εκτός έδρας όμως έχει το απόλυτο 4 στα 4. Από την άλλη η Κιέβο δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο, μία μόλις μία νίκη στην πρεμιέρα αυτή κόντρα στη Μπολόνια και έκτοτε μετρά τρεις σερί ήττες. Με τη Γιουβέντους το Σάββατο ζήτημα είναι αν έκανε 1-2 φάσεις σε όλο το παιχνίδι και προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το μηδέν πίσω αλλά δεν τα κατάφερε. Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι Κιέβο και Ιντερ έχουν εξαιρετικές σχέσεις με ότι συνεπάγεται αυτό. Για μένα όπως έγραψα και στην αρχή σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει η Ιντερ. 2,25 στον ΟΠΑΠ, 2,40+ έξω.

Καλή τύχη.