Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καταστροφική θεωρώ ότι ήταν η χθεσινή μέρα με τις εκπλήξεις να διαδέχονται κυριολεκτικά η μία την άλλη. Και όπως έγραφα και στο twitter, όποιος έβγαλε δελτίο καλό χτες ήταν μάγκας. Τόσο απλά. Ειδικά στην Αγγλία έγινε σφαγή. Να αναφερθούμε στο διπλό του Παναθηναϊκού που είχε πέσει όλος ο κόσμος, μεταξύ αυτών πρώτος και καλύτερος εγώ που μάλιστα το είχα παίξει ήδη από την Τετάρτη; Να αναφερθούμε στο Λεβαδειακό όπου πέραν του ότι έχασε πέναλτι, η Βέροια τελείωσε το παιχνίδι με 8 παίχτες αλλά ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0. Και πολλά άλλα είχε η χθεσινή μέρα. 

Κάνοντας την αυτοκριτική μου πρώτη φορά σε αυτά τα 4,5 χρόνια λειτουργίας του site προτάθηκαν 8 σημεία, αντί για τις συνηθισμένες τριάδες, εκ των οποίων πέρασαν τα 3. Χτες επίσης δεν πέρασε καμία πρόταση και στο live και γράφω σε μία στιγμή στο twitter, ότι ακόμα και αν παίξω ότι αύριο είναι Κυριακή θα το χάσω και αυτό!! Anyway, και οι κακές οι μέρες μέσα στο πρόγραμμα είναι και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν.

343 2 1,85
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Τότεναμ να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Υπήρξε σημαντικότατη ενίσχυση τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου με Λιορίς, Ντεμπελέ και Ντέμσει. Στο 1-1 με τη Νόριτς ο Ντεμπελέ στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Τότεναμ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ αλλά δεν ήταν αρκετό καθ ότι η Νοριτς ισοφάρισε στα χασομέρια. Η εμφάνιση πάντως της Τότεναμ δεν ήταν καλή. Η διακοπή σίγουρα θα έκανε καλό, υπό την έννοια ότι ο Βίλας Μπόας θα είχε χρόνο να δουλέψει με τους νέους παίχτες και σήμερα θεωρώ ότι θα αρχίσει ένα νέο ξεκίνημα. Η Ρέντινγκ μετρά μία ισοπαλία και μια ήττα, αυτή στο τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι όπου δεν έπαιξε άσχημα είναι η αλήθεια. Το θέμα όμως είναι ότι έχει να παίξει από τις 28/08 από το παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Δηλαδή σχεδόν μισό μήνα μετά θα δώσει και πάλι επίσημο παιχνίδι. Ούτως η άλλως και η Ρέντινγκ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και το θέμα είναι κατά πόσο θα εμφανιστεί βελτιωμένη η Τότεναμ. Το διπλό κυκλοφορεί κοντά στο 2,10 και νομίζω ότι αξίζει.

347 1 1,85
Το σημερινό παιχνίδι θα γίνει στη σκιά του θανάτου του 26χρόνου αμυντικού Μπαχταρίογλου. Γίνεται νομίζω αντιληπτό το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις τις Ες – Ες. Θέλουν να πάρουν το αποψινό παιχνίδι, για να αφιερώσουν τη νίκη στον εκλιπόντα συμπαίχτη τους. Η Εσκισεχίρ που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα μετρώντας δύο σερί ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια αλλά στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μερσίν νίκησε εύκολα 3-1. Από την άλλη η Γκεντσλερ είναι από τις παραδοσιακά μέτριες ομάδες της Τουρκίας, εκεί στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, δεν κινδυνεύει αλλά δεν είναι και για το κάτι παραπάνω. Ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά συνέχισε με ισοπαλία στην έδρα της Ακισασπορ και πάλι ισοπαλία με την Ορντουσπορ. Παραδοσιακά το Ατατουρκ είναι από τις πιο δυνατές έδρες στην Τουρκία και ο άσσος είναι στις επιλογές μου. Ένας άσσος που είχε ανοίξει στο 2,20 και πλέον κυμαίνεται κάτω του 2,00.

Καλή τύχη.