Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα όσον αφορά τις προτάσεις μας. Πέρασε το δυνατό μου σημείο ο άσσος της Σάντερλαντ (1,85) αλλά η Νις (1,95) παρ ότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ εν τούτοις δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 2-2. Επίσης δεν πέρασε και η έκπληξη της Τβέντε (3,65) μέσα στην έδρα του Άγιαξ. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά όπου έχω επιλέξει μία δυάδα η οποία γίνεται δεκτή και στον ΟΠΑΠ καθ ότι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης προσφέρεται ως μονό αποδεκτό.

367 Χ 3,20 2 2,75
Η Καισερί πέτυχε επιτέλους την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Εσκισεχιρσπορ με 3-2. Ο Αρβελάτζε ηρέμησε κάπως αλλά η καρέκλα του ακόμα τρίζει. Η Καισερί μπορεί να τη βλέπετε στην 15η θέση εν τούτοις διαθέτει πολύ καλό σύνολο, θεωρώ δεδομένο ότι θα πάρει μπροστά. Σε κάποια παιχνίδια ήταν εξαιρετικά άτυχη. Κλασικό παράδειγμα το παιχνίδι με την Ακίσασπορ, νίκαγε μέχρι το 94 με 1-0 αντί για 5-0 ή 6-0, και στο 94 πέναλτι και 1-1. Από την άλλη η Γκεντσλέρ και φέτος δεν αναμένεται να ξεφύγει από τη μετριότητα, μόλις μία νίκη μετρά σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Την είδα στο παιχνίδι με την Εσκισεχιρ προ δύο εβδομάδων, όπου είχαμε πληρωθεί έναν εξαιρετικό άσσο. Εύκολη ήττα με 4-2, δεν μου έδειξε κάτι. Είναι αυτό που λέμε μέτρια ομάδα. Θεωρώ δυσανάλογες τις αποδόσεις, θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένες και πάμε με το Χ2.

369 1 1,45
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με την Τούμπα να είναι κατάμεστη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προέρχεται από την καλύτερη της εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη με 3-0 εκτός έδρας στη Ξάνθη. Τρεις νίκες και μία ήττα για τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα που ακόμα πάντως δεν έχει δέσει. Από την άλλη ο Άρης μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη του νίκη, κόντρα στην Κέρκυρα με 1-0. Σκόρερ ο Ακάνθο με πέναλτι. Έχει εμφανές πρόβλημα στο γκολ ενώ ο Κατσαβάκης είναι υπό πίεση και μέχρι την παρέλαση μπορεί να έχει πάει ήδη στο ταμείο ανεργίας. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ στη φλεγόμενη Τούμπα θα το πάρει το παιχνίδι. Το κλίμα έχει δυναμτιτιστεί ακόμα περισσότερο με ένα tweet του Αθανασιάδη "μπράβο στα παιδιά της δεύτερης ομάδας σεξ και βία..". Εν συνεχεία βγήκαν ανακοινώσεις και τα σχετικά, με τονν Αθανασιάδη να απαντά ότι εγώ το ήθος μου το δείχννω στο γήπεδο.

Καλή τύχη.