Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Update 14:30

Καθόλου καλή μέρα η χθεσινή όπου σπάσανε πολλά σημεία που είχε στηριθχεί ο κόσμος όπως η Μονακό, η Καεν, η Ελσίνκι και η Σάμροκ. Ωστόσο, μπροστά μας έχουμε το Σ/Κ και με ένα κουπόνι γίγας. Από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του (υπό ξεπουλήματος) ΟΠΑΠ, όπου περιλαμβάνει 38 πρωταθλήματα. Από σήμερα κάνει πρεμιέρα και το κυπριακό πρωτάθλημα με δύο αγώνες ενώ αναμένουμε να μπει και το ρώσικο πρωτάθλημα. Στις επιλογές μας τώρα,

185 2 1,90
Η Μπλάκμπουλ προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λέστερ και της διέκοψε το 3 στα 3 που είχε ξεκινήσει. Η Μπλάκμπουλ είναι από τα φαβορί όχι για την απευθείας άνοδο αλλά για μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Διαθέτει καλό ρόστερ και κυρίως έναν εξαιρετικό προπονητή. Η Μπάρνσλει ενώ ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα επί της Μίντλέσμπρο εν συνεχεία έφαγε δύο γερές σφαλιάρες από Γουλβς και Μπράιτον, 1-5 και 1-3 αντίστοιχα και την προηγούμενη βδομάδα κέρδισε 1-0 τη Μπρίστολ Σίτι. Η Μπάρνσλει είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σήμερα θα έχουμε και διάφορες εκδηλώσεις στο γήπεδο καθ ότι αμφότερες οι ομάδες συμπληρώνουν 125 χρόνια ζωής, πάω με την καλύτερη ομάδα και με το διπλό της Μπλάκμπουλ στο 1,90. Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας παρατηρείται πτώση της απόδοσης του διπλού από το 2,20 στο 2,00. Το line στην Ασία έχει αλλάξει από το -0,25 στο -0,5 για τη Μπλάκμπουλ.

196 2 2,15
Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα η μεν Ολνταμ ήταν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και η Νοτς Κάουντι από τα φαβορί για την άνοδο. Πέντε αγωνιστικές μετά τα προγνωστικά επαληθεύονται. Η Ολνταμ έχει μόλις μία νίκη κόντρα στην Πόρτσμουθ ενώ το περασμένο Σάββατο δεν αγωνίστηκε καθ ότι το ματς με τη Ντονκάστερ αναβλήθηκε. Η Ολνταμ που παραμένει για 16 συνεχόμενες σεζόν στην Α Αγγλίας, σαν ρόστερ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ έχει πολλά οικονομικά προβλήματα. Η Νοτς Κάουντι από την άλλη πάει τρένο με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια, ο Κερλ φαίνεται να κάνει καλή δουλεία. Το διπλό στο 2,30 που κυκλοφορεί έξω το παίζω ευχαρίστως. Τόσο η φόρμα όσο το υλικό των ομάδων μας οδηγούν στο διπλό.

204 goal/goal 1,45
Σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες οι ομάδες. Όλα τους τα παιχνίδια έχουν έρθει over. Η Έξετερ έχει συμπληρώσει 4 σερί νίκες και η Γιορκ αντίστοιχα δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Παιχνίδι που κινείται στη κόψη του ξυραφιού, δεν είναι να μπλέκεις με σημείο πάμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

248 1 1,85
Επιτακτική η νίκη για αμφότερες οι ομάδες αφού δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Ο Λεβαδειακός ναι μεν έχει ξεκινήσει με δύο ήττες, άλλα έπαιξε με Παναθηναικό και Ολυμπιακό. Από την άλλη η Βέροια επίσης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες με Πανιώνιο και Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα, λόγω της ελληνικής νοοτροπίας, να απολυθεί ο Χάβος και σήμερα στον πάγκο της Βέροιας να κάτσει ο γυμανστής της ομάδας. Δίχως λογική η απόλυση του Χάβου, η Βέροια δεν έχει τόσο κακή ομάδα αλλά θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός έχει τον τρόπο να καθαρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο Παράσχος σήμερα θα παίξει με φουλ επιθετικό σχήμα, με Ποι, Βασιλείου και Ροτζέριο πίσω από τον Ναπολεόνι. Πάμε στον άσσο στη Λειβαδιά, που έξω πληρώνει 2,00.

249 2 1,60
Από την αρχή της εβδομάδας μου έχει καρφωθεί το διπλό του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει ήδη 4 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, προέρχεται από την εντός έδρας γκέλα με τον ΠΑΣ όπου απ τη στιγμή που έμεινε με 10 παίχτες, είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι. Ειδικά οι δύο φάσεις με τον Πετρόπουλο είναι απ αυτές που λες ότι δεν χάνονται. Ο Κατσουράνης τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές. Ο Πανθρακικός από την άλλη δύο ήττες έχει κάνει, ακόμα γκολ δεν έχει πετύχει και είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Το διπλό στην αρχή της εβδομάδας είχε ανοίξει στο 1,80(!!), που ήταν στοιχηματική ευκαιρία, πλέον έχει πέσει στο εύλογο 1,60. Εκτός και ο Μπουμσόνγκ για τους πράσινούς ενώ αν,αμένεται και το ντεμπούτο του Κουίνσι για τη νέα σεζόν.

301 2 1,45
Δεν ανακαλύπτω την Αμερική, δε βλέπω νέα γκέλα για τη Βασίλισσα. Η Ρεάλ μετά από την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη βαλένθια, ακολούθησε η ήττα από τη Χετάφε και πριν τη διακοπή η νίκη με 3-0 επί της Γρανάδα ενώ έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με τις δηλώσεις δυσαρέσκειας του Κρ. Ρονάλντο αν και ο ίδιος όταν και επέστρεψε στη Μαδρίτη θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα. Η Σεβίλλη από την άλλη προέρχεται από το 0-0 με τη Βαγιεκάνο όπου έχασε δύο πέναλτι (!!) και κάποιες καλές ευκαιρίες. Τα δύο τελευταία χρόνια με αντίπαλο τη Ρεάλ μέσα στο Σάντσεθ Πιθχουαν έχει μετρήσει δύο εξάρες, 2-6 σε αμφότερα τα παιχνίδια. Η παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος, με τη Μπαρτσελόνα να είναι ήδη στο +5. Tο διπλό έξω κυκλοφορεί γύρω στο 1,66.

Και για αργά το βράδυ, άσσο Σάο Πάολο (1,55) και ξημερώματα με ρίσκο, το διπλό της Σαν Χοσέ (2,00).

Καλή τύχη.