Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Η στιγμή που όλοι οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι περίμεναν, έφτασε, αφού ξεκινούν οι όμιλοι του Champions League. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με bet365 και δύο αγώνες από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Τα «βλέμματα» των Ελλήνων οπαδών στρέφονται στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σάλκε για τον 2ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, αν κρίνει κανείς τουλάχιστον από τα εγχώρια πρωταθλήματά τους. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 3/3 στη Superleague, σε ματς που έδειξαν τα διαπιστευτήριά τους στον επιθετικό τομέα, αλλά φανέρωσαν και πολλά αμυντικά κενά. Είναι, πάντως, μόνοι πρώτοι, αφού καμιά άλλη ομάδα δεν έχει κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες. Η Σάλκε, από την πλευρά της, με επτά βαθμούς, έπειτα από τρεις αγωνιστικές είναι και αυτή σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο έχει φανερώσει και αυτή αδυναμίες στα μετόπισθεν. Ο άσσος σ’ αυτήν την πρεμιέρα των δύο αντιπάλων προσφέρεται στο 2,70 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,25 και το διπλό στο 2,62. Το over που προσφέρεται σε απόδοση 2,15 από την bet365 μοιάζει η πιθανότερη κατάληξη, με βάση τα όσα μας έχουν δείξει, μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες.

Γι’ αυτήν την Τρίτη, συμπληρώνουμε για το στοίχημα κουπόνι με το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι δεν έχουν ξεκινήσει τη σεζόν όπως θα περίμεναν, αφού μετά την επιτυχία της κατάκτησης του ισπανικού Super Cup, μετρούν μόλις τέσσερις βαθμούς σε τέσσερα ματς για την Primera Division και βρίσκονται στο μείον οχτώ από την κορυφή. Οι «πολίτες», από την πλευρά τους, με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες στην εκκίνηση της Premiership είναι σε… καλύτερη μοίρα και φιγουράρουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επισκέπτονται τους «μερέγχες» στη δεύτερη χρονιά που συμμετέχουν στο Champions League και γνωρίζουν πως το βράδυ τους δεν αναμένεται εύκολο. Προσφέρονται στο 5,00 από την bet365 για το τρίποντο, με την ισοπαλία στο 3,75 και τον άσσο στο 1,50. Το over και γι’ αυτό το παιχνίδι αποτελεί την καλύτερη, ίσως, επιλογή, αφού οι δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα επιθετικογενείς και προσφέρεται σε απόδοση 1,65 από την bet365.