Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καταρχήν καλό μήνα σε όλους και καλό υπόλοιπο διακοπών!

Μετά από σχεδόν ένα μήνα στοιχηματικής ξεκούρασης όπου χρειαζόταν και αυτό για να καθαρίσει το μυαλό, πλέον θα τα λέμε σχεδόν καθημερινά όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Για τη χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού τα σχολιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο και πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε όπου έχω καταλήξει σε μία δυάδα.

125 1 1,65
Η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας τα τελευταία 6 σερί χρόνια Μπάτε Μπορίσοφ θα κυνηγήσει και φέτος την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είχε κάνει το 2009 αλλά και πέρσι. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Βαρντάρ Σκοπίων με 0-0 εκτός έδρας και 3-2 μέσα στη Λευκορωσία. Η Μπάτε Μπορίσοφ έκανε δύο ηχηρές μεταγραφές τις προηγούμενες μέρες αποκτώντας τον Αλεξάντερ Χλεμπ που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και τον Ρομάν Βασλίουκ από τη Μίνσκ, πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Από την άλλη η Ντέμπρετσεν παρ ότι ηττήθηκε από τη Σκερντέμπεου με 1-0 μέσα στην Αλβανία νίκησε εύκολα 3-0 στη ρεβάνς και πήρε την πρόκριση. Η Μπατε είναι πιο έμπειρη, έχει καλύτερο ρόστερ ενώ έχει αντιμετωπίσει και ομάδες όπως η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα με ότι αυτό συνεπάγεται για την εμπειρία που ανέφερα προηγουμένως. Λογικά θα πάρει ένα σκορ πρόκρισης, πάμε με τον άσσο 1,65 στον ΟΠΑΠ, στο 1,80 κατά μ.ο στις άλλες εταιρίες.

139 1 1,40
Προφανέστατα και δεν ανακαλύπτω την Αμερική με τον άσσο της Φενέρμπαχτσε και ούτε χρειάζονται μακροσκελείς αναλύσεις. Η Φενερ που πέρσι αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ φέτος θέλει να επανέλθει δυναμικά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για αυτό και ενισχύθηκε αρκετά. Απέκτησε τον Κούιτ από τη Λίβερπουλ, τον Τοπάλ από τη Βαλένθια, τον Καλντιρίμ από την Καισερισπόρ και τον Κορκμάζ από την Μπεσίκτας. Έχασε βέβαια και κάποιους παίχτες αλλά το ισοζύγιο σίγουρα βγαίνει θετικό και η Φενερ δείχνει ενισχυμένη. Με Μούσα Σο μπροστά απόψε, ο ηγέτης Άλεξ κανονικά στην 11αδα και το Σουκρού Σαράτσογλου θα μετατραπεί σε κολαστήριο. Η Βασλούι από την άλλη, είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις του Ρουμανικού ποδοσφαίρου, παίζει και ο γνωστός μας Σανμαρτεάν εκεί. Πάλεψε πέρσι για το πρωτάθλημα και εν τέλει έμεινε στη δεύτερη θέση με μόλις ένα βαθμό πίσω από την Κλουζ. Η Φενερ λογικά θα θελήσει να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι ή εν πάσει περιπτώσει να αποκτήσει ένα σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβανς στη Ρουμανία. Η απόδοση του άσσου έχει πέσει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες και πλέον κυμαίνεται γύρω στο 1,45 ενώ και στην Ασία το line έχει αλλάξει από το -1 στο -1,25.

Καλή τύχη.