Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ

Europa League συνέχεια… Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με δύο ζευγάρια αγώνων που παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η Εκράνας φιλοξενεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου, το μεγάλο, δηλαδή, φαβορί της σειράς, αφού έχει και μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Τι κι αν οι Ρουμάνοι «καρδιοχτύπησαν» με το 0-1 της Σπάρτακ Τρνάβα στον τρίτο προκριματικό γύρο, ανέτρεψαν εκτός έδρας το εις βάρος τους σκορ, κέρδισαν 0-3 την αντίπαλό τους και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση των play-off. Εκεί, η «κληρωτίδα» τους φέρνει αντιμέτωπους με μία ομάδα που δοκίμασε αρχικά τις «τύχες» της στο Champions League, αλλά απέναντι στην Άντερλεχτ αποδείχτηκε εξαιρετικά αδύναμη και αποκλείστηκε με το συνολικό 11-0! Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και τώρα, αν και ίσως όχι σε ανάλογη έκταση σ’ ό,τι αφορά το σκορ. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1,33 από την bet365 και μαζί με το over που προσφέρεται σε απόδοση 1,80 αποτελούν δύο καλές επιλογές.

Γι’ αυτήν την εβδομάδα, συμπληρώνουμε στην bet365 για το στοίχημα κουπόνι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επισκέπτεται τη Σουηδία για να αντιμετωπίσει την ΑΪΚ και να διεκδικεί ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει αβαντάζ πρόκρισης για τους «χρυσοφόρους» ομίλους. Έχει, μάλιστα, και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά το 2/2 που έχει πραγματοποιήσει στο ρωσικό πρωτάθλημα. Η ΑΪΚ, στον αντίποδα, απέκλεισε μάλλον δύσκολα τη Λεχ Πόζναν, καθώς παρά το υπέρ της 3-0 στον πρώτο αγώνα, στον δεύτερο τα… χρειάστηκε, για να γνωρίσει, εντέλει, την ήττα με 1-0 και να προκριθεί. Δεν είναι το φαβορί της σειράς, με τον άσσο της να προσφέρεται σε απόδοση 4,33 από την bet365. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3,25 από την bet365 και το διπλό σε απόδοση 1,90. Το under που προσφέρεται σε απόδοση 1,61 από την bet365 φαντάζει ως το πιο πιθανό «σενάριο» γι’ αυτήν την αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να έχει «κλειστό» ρυθμό.