Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Είναι λιγάκι οξύμωρο να πιάνεις το 3,30 της Λας Πάλμας και να σου χαλάει την τριάδα το 1,50 της Παρί, που απ ότι φαίνεται ο Αντσελότι για να κερδίσει την Αζαξιό, τη Λοριάν θέλει κάτι από Μέσι και Κρ. Ρονάλντο. Και μιας και το παρακολούθησα το παιχνίδι, η Παρί ήταν κάτω του μετρίου και απλώς ο Μενέζ κατάφερε να χάσει το άχαστο, σχεδόν εξ επαφής να την στείλει πάνω στον τερματοφύλακα. Και χτες πάντως οι εκπλήξεις δεν έλειψαν, ειδικά με τη Ρεάλ χάθηκαν πολλά, ιδιαίτερα στο live. Συμβαίνουν αυτά και πάμε στα σημερινά,

*** Στη στήλη Αφιερώματα, μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα για την Primera Division.

398 Χ 3,20 2 2,75
Ήδη από χτες σας είχα προϊδεάσει για την πιθανή έκπληξη της Γρανάδα μέσα στη Βαγιεκάνο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Από τη μία Γρανάδα, όπως γράφω και στο αφιέρωμα για την Primera, όντας θυγατρική της Ουντινέζε κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι πήρε καλούς παίχτες μεταξύ αυτών ο Φλόρο Φλόρες από την Ουντινέζε, ο Ελ Αράμπι που κόστισε 5 εκατ. Ευρώ, ο κίπερ της Σανταντέρ Τόνιο και ο εξαιρετικό Ιρινέι από τη Μπέτις. Με τους παίχτες που αποχώρησαν το ισοζύγιο βγαίνει θετικό. Επίσης στον πάγκο πλέον κάθεται ο Χουαν Αντόνιο Αγκέλα που έκανε πράγματα και θαύματα με την Αλκορκόν Η Βαγιεκάνο από την άλλη αποδυναμώθηκε και είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και πέρσι σώθηκε χάρη στο γκολ του Ταμούδο στο 90 κόντρα στη Γρανάδα. Θεωρώ ότι η Γρανάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη μέσα στην έδρα της Βαγιεκάνο.

403 1 1,60
Το κλίμα στη Νιουελς είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, η επιστροφή του Μάξι Ροντίγκες, του Χάιντσε μετά από πολλά χρόνια και του γνωστού μας Σκόκο έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς και κάνουν όνειρα για κάτι καλό. Η Νιουελς που είναι στρωμένη ομάδα, παίζοντας με πειθαρχία και ξέρει τι ζητά μέσα στον αγωνιστικό χώρο νίκησε την προηγούμενη βδομάδα τη Λανούς εκτός έδρας και σήμερα μέσα στο κατάμεστο Μαρσέλο Μπιέλσα μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στη μέτρια Σαν Μαρτίν. Μία Σαν Μαρτίν όπου παρ ότι έχει κάνει δύο στα δύο σε ήττες εν τούτοις δεν ήταν τόσο κακή στα παιχνίδια της. Ο Μάξι Ροντίγκες σήμερα δεν παίζει με το Σκόκο μάλλον να παίρνει τη θέση, αν η Νιουελς δεν παρασυρθεί από το όλο κλίμα στις εξέδρες θα το καθαρίσει το παιχνίδι. Ο άσσος κυμαίνεται ευλόγως στο 1,70.

Καλή τύχη.